Wanneer je deze woning binnenstapt weet je even niet waar je moet kijken. Want ben je nu écht in de Belgische Ardennen of in een grotwoning, ergens in de woestijn? No worries, je bent gewoon in Durbuy waar een echte vakman aan het werk is geweest om de woning tot in de kleinste details die authentieke sfeer te geven. Een motorblok als kachel, ruimtes die uit rotsen gehouwen lijken te zijn en een hangende eettafel. En alles van natuurlijke materialen, dus nog duurzaam ook! Dit wíl je toch?

Met moderne snufjes

Nu is deze vakantiewoning niet alleen geweldig mooi, maar ook nog voorzien van moderne snufjes. Zo kun je na een enerverende wandeling door het nabijgelegen natuurpark of een bezoek aan de grotten (koud!) even bijkomen in de sauna. Welke gaat het vandaag worden? De Finse- of de infraroodsauna? Keuzes, keuzes… In de zomer is het genieten met een boek op het ruime dakterras, met uitzicht op de gigantische tuin. Wil je jezelf van je beste culinaire kant laten zien? Dan kun je los in de open keuken, terwijl je kletst met de rest van het gezelschap dat in de eetkamer zit. Gezellig!

Wat is er allemaal te doen?

Je verblijft hier heel centraal. Het middeleeuwse plaatsje Durbuy ligt op 8 km afstand. Het is het kleinste stadje van België en je kunt er heerlijk eten en drinken. Durbuy heeft zelfs een eigen brouwerij. Proost! In de Ardennen zijn meerdere grotten te vinden. De indrukwekkende Grotten van Hotton (6 km) zijn daar één van. Het is even een flinke afdaling, maar je komt de mooiste dingen tegen. En terug kun je met de lift, dus dat is weer een meevaller. Ben je nóg avontuurlijker ingesteld, dan is er het Durbuy Adventure Park (7 km). Zoek je grenzen op met verschillende activiteiten. Van ‘gewoon’ fietsen tot een vrije val van 32 meter!

Waar: Durbuy (België)
Soort vakantiehuis: vrijstaande boerderij
Aantal personen: 7
Aantal slaapkamers: 3
Huisdieren: nee
Wifi: ja