Belvilla blog

Voor de mensen die al wat langer het Belvilla blog bezoeken, zal het zeker niet onopgemerkt gebleven zijn: het Belvilla blog heeft een nieuw uiterlijk. Maar niet alleen is het blog in een nieuw jasje gestoken, het heeft ook een iets andere insteek gekregen. En wij zijn ook erg benieuwd wat jij graag terugleest op ons blog. Laat een reactie achter met een aantal ideeën en maak kans op een vakantiepakket!

De leukste tips over de mooiste bestemmingen

Voortaan kun je op het Belvilla blog terecht als je op zoek bent naar heel veel vakantie-inspiratie. Ga jij op reis en wil je wat meer over je vakantiebestemming weten? Bij ons vind je tips over diverse bestemmingen, wij zorgen ervoor dat je nooit meer onvoorbereid op vakantie hoeft en dat je nu alweer zin krijgt in je volgende reis! Droom weg bij zonnige foto’s en begeef je voor heel even op een andere plek.

Monaco

Wat zie jij graag terug?

Omdat wij natuurlijk ook heel erg benieuwd zijn naar wat jij graag terugziet op het blog, horen wij graag jouw ideeën. Wil je kans maken op een leuk vakantiepakket? Laat dan een reactie achter onder dit artikel met een aantal ideeën die jij graag terugziet op het blog. De leukste ideeën worden beloond met een goed gevuld vakantiepakket!

Win een vakantiepakket!

Het vakantiepakket bestaat uit de volgende items:

  • Waardecheque van €50 om een fotoalbum samen te stellen. Wij kunnen het ons zo voorstellen dat je net terug bent van vakantie en de mooie foto’s die je daar genomen hebt ergens wil opslaan. Door een vakantiefotoalbum te maken kun je altijd met een fijn gevoel terugkijken op je vakantie!
  • Waardecheque van €50 voor een volgend verblijf in een Belvilla. Oriënteer je via het blog op een nieuwe vakantiebestemming en plan alvast je volgende vakantie. Met deze waardecheque krijg je €50 korting op een Belvilla.
  • Reisdagboek. Wanneer je eenmaal je volgende reis gepland hebt, is het natuurlijk wel leuk om tijdens je vakantie de leukste herinneringen op te schrijven. Dat kan in een handig reisdagboek.

Om mee te doen kun je een reactie onder dit artikel plaatsen. Let op: vul een geldig e-mailadres in bij e-mailadres, zodat we je kunnen benaderen als je hebt gewonnen.

Psst, dubbel kans maken? Kijk dan eens op onze Facebookpagina!

Actievoorwaarden:

  • Deze winactie loopt tot en met 31 augustus 2016.
  • De ideeën die tijdens deze actie aangeleverd worden, mogen door Belvilla gebruikt worden voor het Belvilla blog.
  • De prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld.
  • De winnaars worden per e-mail benaderd en bekend gemaakt op het blog en Facebook.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.