De uitreiking van de Belvilla Awards 2017 komt steeds meer in zicht! Eén voor één worden de winnaars bekendgemaakt. Deze keer is het tijd voor de winnaar in de categorie ‘Best Belvilla Wintersports’. Benieuwd wie van de genomineerden de gelukkige is? Kijk snel verder!

Laten we de jury even voorstellen

In de categorie ‘Best Belvilla Wintersports’ heeft een jury het beste wintersporthuis van 2017 geselecteerd. Deze jury bestaat uit twee experts op het gebied van wintersport. Ik stel ze graag even aan je voor.

Pepijn Zijsling (Eigenaar Belvilla Oostenrijk)

Pepijn begon als inkoper voor verschillende landen in Europa, waarbij Oostenrijk zijn favoriet was. Tijdens zijn twee jaar als skileraar, werd zijn liefde voor wintersport alsmaar groter. Hij heeft zelfs tien jaar in Tirol gewoond en is eigenlijk een fervent skiër sinds hij kan staan!

Pepijn: ”Het perfecte wintersporthuis is modern ingericht, maar ademt wel de authentieke sfeer. Het huis straalt warmte uit en is tegelijkertijd van alle comfort voorzien. Niet onbelangrijk is de ligging ten opzichte van de piste en de nabijheid van voorzieningen, zoals restaurants en après-ski.”

Dominique Noël (Manager Product & Sales voor Frankrijk, Groot-Brittannië, Ierland en Griekenland)

Inmiddels is Dominique meer dan 12 jaar actief in de organisatie van wintersportreizen. Ooit begonnen met het organiseren van wintersportvakanties voor studenten en het merendeel van deze 12 jaar verantwoordelijk geweest voor het inkopen van wintersportproducten in Frankrijk, Zwitserland & Italië. Aangezien er geen inkoopreis zonder skigebied verkenning kan plaatsvinden, heeft hij het geluk in alle bovenstaande skigebieden uitstekend zijn weg te kennen.

Dominique: ”Het perfecte wintersporthuis voor mij biedt comfort en charme, zoals je van een wintersportvakantie verwacht. De ervaring moet nog beter zijn dan de verwachting.”

Het oordeel van de jury

Pepijn en Dominique hebben met zorg naar alle genomineerde wintersportvakantiehuizen gekeken en kwamen zo uiteindelijk tot het winnende vakantiehuis.

De jury geeft verschillende scores op basis van een aantal aspecten. Er wordt gekeken naar de ligging, uitstraling, performance, faciliteiten en reviewscore. Het gemiddelde daarvan wordt gezien als totaalscore.

And the winner is…

Panorama Chalet!

Dit luxe appartement ligt in Salzburgerland, in wintersportland Oostenrijk. Omdat de chalets zich op een hoogte van 1200 meter bevinden, heb je een prachtig uitzicht op de omgeving. De ligging is ideaal, want vanuit het appartement kun je zo de piste op skiën! Voor eten hoef je de deur niet uit, want het bijbehorende restaurant biedt de mogelijkheid om ontbijt, lunch of diner bij te boeken. Ultiem genieten op wintersport dus!

Pepijn: “Mooie penthousewoning met een perfecte ligging aan de piste en direct tegenover de gondel. Met zorg ingericht en leuk dat er een restaurant aanwezig is voor ontbijt, lunch of avondeten.”

Dominique: “Dit vakantiehuis heeft een optimale ligging met een leuke, speelse inrichting en fenomenaal uitzicht. Een unieke vakantiebeleving!”

Wij feliciteren de winnaar van harte met deze mooie award!

Meer weten over de Belvilla Awards 2017? Kijk dan hier!