’s Avonds lekker met een glaasje wijn de dag nabespreken in de tuin, geen last van luidruchtige buren, ontbijten wanneer je wilt: het boeken van een vakantiehuis heeft zo zijn voordelen. En naast deze, zijn er nog veel meer redenen om je volgende vakantie in een vakantiehuis door te brengen.

Vakantiehuis keuken

1. Je hebt alle luxe van thuis in een vakantiehuis én soms net een beetje extra. Koken in een ruime keuken, een eigen tuin (soms mét zwembad), een eigen badkamer, alles wat je nodig hebt, is in de buurt.

2. Heb je een drukke vakantiedag gehad en wil je de volgende dag uitslapen? In een vakantiehuis hoef je geen rekening te houden met tijden van het buffet. Je kunt eten op ieder tijdstip dat je wilt en je hoeft niet in de rij te staan. Haal verse broodjes bij een bakker in de buurt en geniet van een heerlijk vakantie-ontbijtje.

3. Vakantiehuizen zijn betaalbaar! Ja écht. Wanneer je met meerdere mensen in een vakantiehuis verblijft en uitrekent hoeveel je per persoon, per dag kwijt bent, merk je al snel dat vakantiehuizen helemaal niet zo duur zijn.

Vakantiehuis interieur

4. Met genoeg ruimte, vrijheid en privacy, kun je ultiem genieten van je vakantie. Groepen kunnen gezellig in één huis verblijven, zonder dat het te vol wordt. Dineren met z’n allen aan een lange tafel in de keuken of in de tuin, zie jij het al voor je?

5. Ook je huisdier kan mee! In veel vakantiehuizen zijn huisdieren toegestaan, waardoor je met het complete gezin op vakantie kan. En we weten zeker dat je huisdier ook geniet van een vakantiehuis met een ruime tuin!

Vakantiehuis zwembad

6. Altijd al gedroomd van een privézwembad, maar hier helaas niet genoeg geld of ruimte voor? Geniet dan tijdens je vakantie van een privézwembad in de tuin van je vakantiehuis. Net dat beetje extra zorgt ervoor dat je echt een vakantiegevoel krijgt en je hoeft ’s ochtends niet vroeg op te staan om een bedje te reserveren.

7. Je hoeft veel minder spullen mee te nemen! Alles staat voor je klaar in het vakantiehuis. Bestek, een bed, tuinmeubels, elektriciteit, een kraan, potten en pannen, het ontbreekt je aan niets.