Een glaasje wijn, een lekker hapje en de zonsondergang. Dat klinkt als de perfecte zomeravond. Wij hebben 6 strandpaviljoens voor je op een rijtje gezet waar je kunt genieten van zon, zee en strand. Welk paviljoen breng jij deze zomer nog een bezoek?

1. Waterreus – Scheveningen

Het is de plek om lekker te eten en te drinken, maar zeker ook om een feestje te vieren. Tevens is De Waterreus de enige strandtent in Scheveningen die het hele jaar door open is. Je kunt er ’s ochtends vroeg al terecht voor een lekker ontbijtje, daarna plof je neer op de fijne strandbedden en loungebanken en kun je de hele dag door genieten. De waterreus werd afgelopen jaar benoemd tot beste strandpaviljoen van 2016!

2. Wij – Scheveningen

‘Wij’ is een sfeervolle strandtent in Scheveningen, de strandtent is trendy en gezellig ingericht en ligt naast het noordelijke Havenhoofd, dit geeft een gevoel van exclusiviteit. Dit jaar bestaat ‘Wij’ 15 jaar en dit vieren zij groots. Op 2 juli wordt alles voor jong en oud uit de kast gehaald, denk aan Ibiza-markets, foodstands en cocktailbars. Entree is gratis!

3. Barbarossa – Scheveningen

Van maart tot en met oktober staat aan het zwarte pad in Scheveningen Beachclub Barbarossa. De strandtent is rustig gelegen en dit zorgt voor een relaxte sfeer. De bediening is goed, de loungebanken zijn fijn en het eten is er heerlijk.

Ook benieuwd naar de leukste strandtenten in Noord-Holland?

4. De Staat- Scheveningen

De Staat geeft om mens en dier en daarom wordt er alleen gewerkt met biologische producten. Een echte aanrader op de kaart is het Staats Plateau, een samenstelling van verschillende heerlijke hapjes die je gezellig samen kunt oppeuzelen. De sfeer is relaxt en ongedwongen en de Staat is in 2011 benoemd tot beste strandtent!

5. Branding – Noordwijk

Leuke, hip ingerichte strandtent in Noordwijk. Heerlijk terras met lekkere zitbanken en binnen is het aangenaam verblijven met een open haard en warme chocolademelk voor de koudere dagen. De strandtent is populair, dus wees er op warme zomerdagen op tijd bij als je er een hapje wil eten!

6. Bries – Noordwijk

In strandpaviljoen Bries komen luxe en gezelligheid samen. De prijzen liggen iets hoger, maar daar krijg je wel goed eten en drinken voor terug. De Fishmarket op woensdag en de Steakmarket op zondag zijn erg leuk. Je kunt genieten van een goed glas wijn en live muziek en het menu bepaal je zelf op beide markets.

Bekijk alle vakantiehuizen in Zuid-Holland