Weet je nog niet zo goed waar je deze zomer op vakantie wilt? Neem dan eens een kijkje tussen ons last minute aanbod. Hier vind je huizen met mooie kortingen en kun je vaak al binnen enkele weken vertrekken. Hoef je alleen nog maar je koffer in te pakken! Met wie ga jij op reis?

Boerderij in Umbrië

Italië: het land van zon, wijn en pizza! Verblijf deze zomer in dit karakteristieke appartement dat onderdeel uitmaakt van een Italiaanse boerderij. Het appartement is geschikt voor 6 personen en bij het complex ligt een fijn zwembad. Op deze plek kom jij helemaal tot rust en geniet je van een prachtig uitzicht. In de omgeving kun je heerlijk wandelen en fietsen, maar ook mooie steden bezoeken.

Vertrek op zaterdag 17 juni 2017 met verblijf van één week – nu met 8 % korting voor € 744
Vertrek op zaterdag 24 juni 2017 met verblijf van één week – nu met 8 % korting voor € 879

Bekijk vakantiehuis

Vrijstaand vakantiehuis in Zuid-Frankrijk

Wil jij samen met 9 anderen genieten onder Zuid-Franse zon? Dit vakantiehuis in Cazals is nog vrij voor 17 juni! Deze tweehonderd jaar oude boerderij in de Dordogne heeft een heerlijk zwembad en prachtig uitzicht over de velden. Ontdek de vele dorpjes in de omgeving, bekijk de grotten bij Les Eyzies-de-Tayac-Sireuil en geniet van de tijd samen.

Vertrek op zaterdag 17 juni 2017 met verblijf van één week – nu met 28 % korting voor € 760

Bekijk vakantiehuis

Spaanse villa dicht bij het strand

Zie jij jezelf deze vakantie al op het strand liggen? Dan is dit vakantiehuis in Spanje iets voor jou. Naast het strand in de buurt, heeft het vakantiehuis ook een privézwembad in de tuin. Vanaf het terras kijk je uit op het binnenland van de Costa Blanca. Het centrum van Moraira ligt op ongeveer 4 kilometer afstand, met leuke winkeltjes, restaurants en een levendige markt. Maar ook golfen kun je hier goed doen.

Vertrek op zaterdag 17 juni met verblijf van één week – nu met 12 % korting voor € 1070

Bekijk vakantiehuis

Aan de Nederlandse kust

Dit knusse familiehuis in Bergen ligt vlak bij de Nederlandse kust. Het Noord-Hollandse kustenaarsdorp Bergen is leuk voor jong én oud. De omgeving bestaat uit strand, bos, duinen en gezellige omliggende dorpjes. Dit vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor 8 personen en heeft maar liefst 4 slaapkamers. Breng jij dit jaar de vakantie in eigen land door?

Vertrek op zaterdag 17 juni met verblijf van één week – nu met 12 % korting voor € 994

Bekijk vakantiehuis

Vakantiehuis aan de Moezel

Aan de rand van het wijndorpje Briedel ligt dit 8-persoons vakantiehuis. In dit vakantiehuis ontbreekt het je aan niets en is er ruimte voor iedereen. Vanaf het balkon op de eerste etage kijk je zo uit op de Moezel. In de omgeving is genoeg moois te zien, zo kun je wandelen naar de Himmeroder Hof, het voormalig raadhuis uit 1615 en St. Martinskirche. Ontdek de Moezel vanuit dit leuke vakantiehuis.

Vertrek op zaterdag 17 juni met verblijf van één week – nu met 35 % korting voor € 425
Vertrek op zaterdag 24 juni met verblijf van één week – nu met 28 % korting voor € 475

Bekijk vakantiehuis