Warme temperaturen, een duik in je eigen zwembad en lange zomeravonden… Wie droomt er nu niet van de zomervakantie van 2019 in de koude herfst en wintermaanden? Wij in ieder geval wel en daarom geven we je 5 redenen om nu al je zomervakantie vast te leggen.

1. Er is nog een ruim aanbod

Weet jij nog niet precies waar je naartoe wilt? Dan is het zeker een aanrader om nu al eens te gaan neuzen tussen de verschillende Belvilla’s in het aanbod. Ga je voor een vakantiehuis met zwembad in Zuid-Europa, een groepshuis in de Ardennen of een Sea Lodge aan de Nederlandse kust? Hoe vroeger je boekt, hoe meer keuze er is.

2. Je kunt voor je eerste keuze gaan

Is de Belvilla waar je afgelopen zomer verbleven bent goed bevallen? Of heb je al een mooi vakantiehuis op het oog? Leg dan vandaag nog jouw ideale Belvilla vast want voordat je het weet zijn de weken die jij wilt gaan al volgeboekt en dat wil je natuurlijk niet!

3. Je hebt genoeg tijd om vakanties te vergelijken

Twijfel je altijd waar je naartoe wilt of vind jij het heerlijk om dagenlang de website af te struinen naar dat ene perfecte vakantiehuis? Dan is het heerlijk om nu al met je zoektocht te beginnen. Je hebt namelijk nog genoeg tijd om zeker te weten dat je het voor jou perfecte vakantiehuis boekt.

4.  Je hebt altijd een vakantie om naar uit te kijken

Herken je dat gevoel: je bent net terug van je zomervakantie en je werkmodus staat weer volledig aan, maar je heb geen vakantie meer op de planning staan? Dit nare gevoel wil je natuurlijk het liefst zo snel mogelijk weer kwijt en hoe verdwijnt dat gevoel nu het snelst? Juist! Door vandaag nog je zomervakantie van 2019 vast te leggen.

5. Langere tijd om voor te bereiden

Moet jij je paspoort nog verlengen, een nieuwe koffer kopen of wil je misschien de leukste excursies op vakantie ondernemen? Als je vroeg je vakantie boekt, heb je genoeg tijd om alles op je gemak uit te zoeken en je voor te bereiden. Benieuwd naar welke tips wij je nog kunnen geven? Lees dan hier meer over de praktische zaken die je moet regelen voordat je op vakantie gaat.

Alle zomerse vakantiehuizen