Vriendenweekend of met de complete familie op vakantie? Dan is de Ardennen een ideale bestemming voor jou! In de Ardennen hebben wij een ruim assortiment aan groepshuizen. Daarnaast leent de omgeving zich perfect voor leuke, uiteenlopende activiteiten. Er is dus voor ieder wat wils! En omdat er zoveel keuze is, zetten wij 5 leuke groepshuizen voor je op een rij.

Luxe vakantiehuis in Rendeux

Het maakt niet uit hoe groot je gezelschap is, bij Belvilla hebben we plaats voor iedereen. Bijvoorbeeld in dit vakantiehuis, dat maar liefst geschikt is voor 48 personen. Deze prachtige woning heeft een binnenzwembad en sauna en ligt in de omgeving van La Roche-en-Ardenne. Eén ding is zeker: je hoeft je niet te vervelen. Want in het huis vind je ook nog een ruimte met poolbiljart, tafeltennis en tafelvoetbal.

Voormalig schoolgebouw in Gouvy

Wanneer je op zoek bent naar een groepshuis in de Ardennen met een rijke geschiedenis, dan is dit vakantiehuis iets voor jou. Vroeger was dit namelijk een school en het oorspronkelijke karakter is door de eigenaar goed behouden. In het huis kom je namelijk geregeld een schoolbank, landkaart of schoolborden tegen. Maar voordat het een vakantiehuis werd, was het ook nog een hotel. En ook daar zijn nog sporen van overgebleven. Het huis is geschikt voor 26 personen.

Comfortabel groepshuis in Rendeux

Gelegen tussen de heuvels vind je dit comfortabele vakantiehuis geschikt voor 24 personen. In dit huis ontbreekt het je aan niets en er zit zelfs een sauna in! Voor de regio hoef je het ook niet te laten, want hier is ontzettend veel te doen. Het huis ligt op 10 kilometer van La Roche-en-Ardenne en de regio biedt meer dan 200 kilometer aan wandel- en fietsroutes. Dat wordt dus niet stilzitten tijdens je vakantie!

Luxe landhuis in Wanze

Altijd al de droom gehad om in een bijzonder luxe en elegant landhuis te verblijven? Dat kan in de Ardennen! Dit landhuis biedt plaats aan 40 personen en is voorzien van alle comfort. De stijlvolle inrichting zorgt ervoor dat je je ogen uitkijkt. Het huis bevindt zicht in een bosrijke omgeving en de steden Luik en Namen liggen op zo’n 35 kilometer afstand. Leuk feitje: deze villa werd gebruikt tijdens de opnames van K3 zoekt K3.

Gloednieuw vakantiehuis in Malmedy

Midden in de bossen ligt dit gloednieuwe vakantiehuis dat ruimte biedt aan 32 personen. De ruim opgezette woning met Scandinavisch interieur zorgt voor een moderne twist. Daarnaast vind je bij dit huis ook een overdekt zwembad, sauna, thuisbioscoop en handig voor zakelijke uitjes: een vergaderruimte. Het huis ligt tussen Malmedy en Waimes in en in de omgeving is er genoeg te doen. Geniet van de rust en de natuur!