Boer zoekt vrouw Wallonië groepshuis Belvilla vakantiehuizen

Ben je ook zo’n fan van Boer zoekt Vrouw? Een groot deel van de Nederlanders zit sinds kort zondagavond weer aan de buis gekluisterd voor het nieuwe seizoen. Wist je dat deze populaire Nederlandse serie een Belgisch zusje heeft met als titel ‘L’Amour est dans le Pré’, ofwel ‘Liefde op het Platteland’? Ook in Wallonië is dit één van de meest populaire tv-programma’s. Het zesde seizoen is daar net afgelopen. Tijdens de finale verbleven de Waalse boeren in de luxe vakantiewoning Chateau-ferme sur les Sarts in de Ardennen. Net als in Nederland kent de Waalse Boer zoekt Vrouw weer een seizoen vol mooie verhalen, prachtige beelden en onverwachte wendingen.

Opnames in kasteelhoeve in de Condroz

De presentatie van L’Amour est dans le Pré is sinds het vierde seizoen in handen van Sandrine Dans, de Waalse equivalent van onze Yvon Jaspers. Speciaal voor de finale van dit zesde seizoen mocht zij de elf boeren ontvangen in de groepswoning Chateau-ferme sur les Sarts. Deze luxe vakantiewoning bevindt zich in een monumentale kasteelhoeve in de Condroz, een streek in de Belgische Ardennen. Voor de Waalse boeren was het verblijf een perfecte afsluiter van een bijzondere periode. De groepswoning staat op een uitzonderlijk domein van één hectare. Met een verwarmd buitenzwembad, sauna, luxe poolhouse, biljart en zeer sfeervolle inrichting kun je hier met een groep tot twintig personen heerlijk verblijven.

Boer zoekt vrouw Wallonië Sandrine Dans Belvilla vakantiehuizen

Presentatrice Sandrine Dans – de Waalse Yvon Jaspers – ontvangt de boeren voor de finale in Chateau-ferme sur les Sarts

Boer zoekt Vrouw Wallonië open haard Sandrine Dans Belvilla vakantiehuizen

Een haard leent zich altijd voor goede gesprekken

Boer zoekt vrouw Wallonië zwembad groepshuis Belvilla vakantiehuizen

Alle boeren en hun boerinnen bij de poolhouse van de kasteelhoeve

Boer zoekt vrouw Wallonië Belvilla vakantiehuizen

Boer Pascal heeft zijn keus gemaakt

Boer zoekt Vrouw Wallonië Belvilla vakantiehuizen

‘Boer heeft vrouw gevonden’ in plaats van ‘Boer zoekt Vrouw’

Boer zoekt Vrouw Wallonië Belvilla vakantiehuizen

Nog een kwestie van ‘ienemienemutte’?

Zakelijk verblijven

Voor een informeel samenzijn kun je prima naar Chateau-ferme sur les Sarts, maar wist je dat je ook voor zakelijke bijeenkomsten een vakantiehuis kan huren? De poolhouse van deze groepswoning biedt je een vergaderruimte met beamer, projectiescherm, goede geluidsinstallatie, airconditioning, bar en keuken. Tel daarbij op de inspirerende omgeving en alle ingrediënten zijn aanwezig voor een geslaagd zakelijk verblijf. Een speciale selectie van vakantiehuizen met vergaderlocatie presenteren we als onze ‘Business Belvilla’s’. In deze vakantiehuizen kun je vanwege de aanvullende faciliteiten prima terecht voor een vergadering, seminar, brainstorm of productpresentatie.

Te bewonderen in een woonmagazine

Dat de inrichting van de kasteelhoeve zeer charmant is, blijkt des te meer uit de publicatie in het magazine Wonen Landelijke Stijl. Natuurlijk kun je wooninspiratie opdoen uit het artikel in de rubriek ‘Logeren in Stijl’. Nog beter is het om zelf een paar dagen te verblijven in Chateau-ferme sur les Sarts. Dan zie je hoe je oud en nieuw samenbrengt tot een sfeervol geheel, hoe veelzijdig oude kistjes zijn en wat mortex, een soort tadelakt, kan doen voor je badkamer.

Bezocht door topkok Christer Elfving

Ook topkok Christer Elfving, onder andere bekend van Masterchef, bezocht Chateau-ferme sur les Sarts. Voor het tv-item ‘Pottenkijker’ verkende hij de Ardennen en bereidde in de keuken van de kasteelhoeve een heerlijke cocktail met de bekende aardbeien van Wépion.

De boer op bij Belvilla

Wil je zelf de boer op? Belvilla biedt een enorme keus aan vakantiehuizen op de boeren buiten! Zo vind je in Nederland vele boerenbedrijven waar je bijvoorbeeld mag helpen om de kalfjes te voeren en zelf je eitje kan zoeken voor het ontbijt. In Italië kun je verblijven op een agriturismo en meer leren over de productie van wijn en olijfolie. Kom je ook proeven van het landleven?

Wil je meer weten van de Waalse Boer zoekt Vrouw? Bekijk dan de (Franstalige) website van L’Amour est dans le Pré.

Boer zoekt vrouw Wallonië groepshuis Belvilla vakantiehuizen

De hele groep van de Waalse ‘Boer zoekt Vrouw’ voor vakantiehuis Chateau-ferme sur les Sarts