Vakantiehuis

Luxe, ontspanning, ruimte, privacy en comfort: het huren van een vakantiehuis heeft vele voordelen. Maar wat nog wel het grootste voordeel is en wat vaak vergeten wordt, is dat het huren van een vakantiehuis helemaal niet zo duur hoeft te zijn.

Groepsvoordeel
Wanneer je met een grote groep in een vakantiehuis verblijft, kun je de kosten delen. Stel je zit met twintig man in een huis en het huis kost €2000, dan kost het per persoon dus maar €100 voor een hele week, wat neerkomt op €14,29 per nacht. Even ter vergelijking met een hotel: daar betaal je per persoon gemiddeld €60,25 voor een nacht. Maar ook wanneer je alleen met het gezin op vakantie gaat, ben je per nacht altijd minder kwijt dan in een hotel.

Je hebt alles al in huis
Het enige dat je vaak nog hoeft aan te schaffen in een vakantiehuis, is eten. Alle andere benodigdheden zijn binnen handbereik. Het kan dus bijna niet voorkomen dat je iets vergeten bent om mee te nemen.

Last minutes
Wanneer je echt wilt profiteren, dan moet je wachten op last minute aanbiedingen. Kortingen op vakantiehuizen lopen soms wel op tot 40%! En dat zelfs in het hoogseizoen. Maar ook wanneer je ervoor kiest om in het laagseizoen op vakantie te gaan, kun je soms voor een stuk minder geld een vakantiehuis huren.

Verschillende prijsklassen
Je kunt het zo duur maken als je zelf wilt. Je kunt gaan voor een luxe vakantiehuis met privézwembad en enorm stuk grond eromheen, maar je kunt ook kiezen voor een vakantiehuisje op een park of een appartement.