Over een maand gaat de Tour de France van start. En terwijl de sporters zich in het zweet werken voor de gele trui, kun jij genieten van een heerlijke vakantie in Frankrijk. We hebben een aantal huizen vlak bij het parcours geselecteerd waar je last minute nog naartoe kunt! Heerlijk toch om tijdens je vakantie nog een glimp op te vangen van de wielrenners van de Tour de France?

De start: Noirmoutier-en L’ile

De wielrenners stappen op 7 juli op hun fiets in Noirmoutier-en L’ile en tot en met 9 juli kun jij de wielrenners aanmoedigen in de regio Pays de La Loire. Met zijn prachtige bossen en heuvels, is er in deze regio genoeg te beleven. Bezoek hier de mooiste kastelen, maak een uitstapje naar Orléans en geniet hier van de meeste zonuren in het binnenland van Frankrijk. Ideaal toch als je tijdens je vakantie ook nog je favoriete wielrenner kan aanmoedigen?

Vakantiehuizen in Pays de La Loire

Bewonder de tour in Bretagne of Normandië

Als de renners de eerste kilometers in de benen hebben, fietsen ze op 10 juli verder richting Bretagne. Ook in deze regio is het heerlijk vertoeven in de zomer. De kustlijn is hier ruim 1200 kilometer lang en kent brede zandstranden en prachtige baaien. Maar ook in het binnenland is het hier fantastisch! Je kunt hier midden in het groen verblijven en genieten van een heerlijke, rustige vakantie. En als je er dan toch bent, dan wil je natuurlijk wel even een kijkje nemen bij dit geweldige evenement.

Vakantiehuizen in Bretagne

Verblijf je liever in Normandië deze zomer? Ook dan kun je de wielrenners bewonderen. Op 13 en 14 juli komen de pelotons namelijk door deze regio heen. Terwijl je dagenlang geniet van de bijzondere invasiestranden, een bezoekje brengt aan Le Mont-Saint Michel en geniet van het lekkere eten hier, kun je ondertussen nog de renners aanmoedigen.

Vakantiehuizen in Normandië

Vier de vakantie in Nord Pas de Calais

Houd je er niet van om lang in de auto te zitten? Dan is een vakantie in Nord pas de Calais een echte aanrader. Deze regio is vlak en wordt gekenmerkt door een prachtig groen achterland en indrukwekkende vestigingssteden. Het goede nieuws… Op 15 juli komen de renners door deze regio heen en wij hebben er nú nog aanbod

Vakantiehuizen in Nord Pas de Calais

Ontdek de Rhône Alpes of Languedoc-Roussillon

Als de renners op de helft van de tour zitten, dan vliegen ze richting de Rhône-Alpes. Op 16 juli beginnen ze hier weer aan hun verdere tour door Frankrijk. Dit is misschien wel een van de kleurrijkste gebieden van het land. Je vindt hier uitgestrekte wijngaarden en bloeiende lavendelvelden. Tot en met 20 juli kun je hier de wielrenners aanmoedigen. Maar ook als je graag de zomer in Languedoc-Roussillon wilt doorbrengen, kun je een glimp van de renners opvangen. Van 21 juli tot en met 25 juli doorkuisen ze namelijk deze bijzonder mooie regio.

Vakantiehuizen in Rhone Alpes

Vakantiehuizen in Languedoc-Roussillon

Warme zomers in de Midi Pyreneeën of in Aquitaine

Op 25 juli gaan de wielrenners verder met hun bergetappe in de Midi Pyreneeën. Ze leggen dan een tocht van 62 kilometer af door de bergen. Op 27 juli fietsen ze door richting de regio Aquitaine waar ze een tocht af moeten leggen door de bergen van ruim 200 kilometer. Genoeg plekjes voor jou dus om de wielrenners te bewonderen tijdens je vakantie in een van deze regio’s.

Vakantiehuizen in de Midi Pyreneeën

Vakantiehuizen in Aquitaine

De Finish: Champs-Elysées in Parijs

Na een lange tocht vliegen de renners op 28 juli richting Parijs. Op 29 juli fietsen ze hun laatste tocht, waarna ze na een tocht van ruim 3.351 kilometer aankomen op de Champs-Elysées in Parijs. Wil jij als eerste weten wie de gele trui definitief gewonnen heeft? Bezoek dan deze bijzondere plek tijdens uw vakantie in Frankrijk.

Alle vakantiehuizen in Frankrijk