Voor een heerlijke last minute vakantie hoef je helemaal niet ver te rijden. In ons eigen kleine kikkerlandje valt er namelijk genoeg te beleven! En als het weer dan ook nog even mee zit, dan geniet je net zo hard in eigen land als onder de mediterrane zon! Dit zijn de 8 voordelen van een last minute vakantie in Nederland:

1.  Je bent snel op je bestemming

Besluit je in de laatste week voor je vakantie om toch nog even lekker weg te gaan, dan hoef je je geen zorgen te maken over een lange rit in de auto. Je arriveert namelijk binnen een aantal uur op jouw vakantieadres.

2.  Je kan het weer nog snel even checken

Het weer is natuurlijk altijd een belangrijke factor tijdens je vakantie. Want laten we eerlijk zijn: niemand zit op regen te wachten. Daarom is een last minute vakantie in Nederland ideaal! Je kunt tot op het laatste moment de weersvoorspelling afwachten en boeken als je op je weerbericht App alleen maar zonnetjes en hoge temperaturen ziet!

3.  Je kunt sneller en vaker een weekendje weg

Omdat je niet al te ver hoeft te rijden kun je er ook voor kiezen om er lekker even een paar daagjes tussenuit te gaan. Zo kun je iedere keer weer een nieuw plekje in Nederland ontdekken. Heerlijk toch om er vaker per jaar tussenuit te gaan!

4.  De kortingspercentage kunnen oplopen

Als de uitverkoop van een winkel gestart is, rennen we er vaak snel naartoe. Waarom dan niet wachten op een last minute vakantie? Ook op onze vakantiehuizen in Nederland hebben we last minute vaak goede aanbiedingen. Ideaal toch als je niet de volle mep hoeft te betalen?

5.  Volop keuze in bestemming

Of je nu van een actieve of rustige vakantie houdt, in Nederland kan het allemaal. Pak je bikini of zwembroek maar in en rijd naar dat fijne vakantiehuisje aan de kust. Of zet je fiets achterop de auto en rijd naar de mooiste natuurparken in Drenthe vanuit je vakantiehuis.

6.  Je hoeft geen honderden dagen af te tellen

Je kent het vast wel: je hebt een vakantie geboekt, maar je moet nog heel lang wachten voordat je eindelijk kan gaan. Als je een last minute vakantie in Nederland boekt, dan hoef je vaak nog maar een paar daagjes tot je vertrekt af te vinken!

7.  Je hoeft niet met handen en voeten te communiceren

Het geeft natuurlijk wel een vakantiegevoel als je om je heen mensen in een exotische taal hoort spreken. Toch is het ook wel een heel fijn gevoel als je op vakantie geen last hebt van een taalbarrière. Zo kun je altijd de menukaart lezen als je iets wilt bestellen, de weg vragen in je eigen taal en probleemloos de borden op de weg lezen.

8.  Je kunt lekker met de auto reizen

Als u voor een last minute in Nederland kiest, hoef je niet urenlang te zoeken naar een goedkoop vliegticket en vervoer naar het vakantieadres. Je kunt namelijk lekker in je eigen auto stappen en binnen een paar uur bij je vakantiehuis zijn.

Alle last minute huizen in Nederland