Inspiratievideo vanuit een vakantiehuis in de Ardennen

Meerdere gezinnen aan tafel in vakantiehuis Cottage Dream_Belvilla vakantiehuizen

Meerdere gezinnen aan tafel in vakantiehuis Cottage Dream

Benieuwd hoe het kan zijn om een weekendje met meerdere gezinnen te verblijven in een vakantiehuis? Drie gezinnen logeerden in een groepshuis, terwijl Belvilla ze volgde met een videocamera. Kijk mee en proef het vakantiegevoel! Wie weet brengt het je op een idee om zelf eens een weekendje weg te gaan met een bevriend gezin. Misschien roept het herinneringen op aan jullie eigen weekend dat je al eens hebt beleefd in een vakantiehuis. Krijg je zin om zelf te gaan? We zijn erg benieuwd naar je reactie op de video!

Lekker samen

De drie gezinnen gingen op pad om vooral lekker samen te zijn. Heerlijk eten, bijkletsen en leuke dingen doen. Ze verbleven in de Ardennen, die zo goed als synoniem staan voor actief zijn in de natuur. De gezinnen hebben dan ook gefietst, gekanood en gewandeld, in combinatie met een ontspannen dagindeling. ’s Ochtends brood halen bij de bakker in het dorp, allemaal aan de lange tafel ontbijten en vervolgens op pad. Bij thuiskomst opwarmen bij het haardvuur met een boekje erbij, terwijl de grootste kookliefhebber een verfijnd maaltje bereidt in de keuken. En dan ten slotte de dag afsluiten met een potje tafelvoetbal onder het genot van een wijntje of Belgisch biertje. Wat wil je nog meer?

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=7JYiVLx5a8U&w=480&h=360]

Verrassende cottage

De gezinnen verbleven in de verrassende vakantiewoning Cottage Dream nabij het boekendorp Redu. Het is een oude vakwerkboerderij die ruim tweehonderd jaar geleden werd gebouwd. De huidige eigenaren hebben het pand volledig opgeknapt en hun expertise op interieurgebied ingezet om het tot een verrassend geheel om te toveren. Het is nu een heel fijn vakantieadres voor groepen tot vijftien personen. Een aanrader voor een weekendje met meerdere gezinnen, maar bijvoorbeeld ook voor een drie-generatie-vakantie of een vriendenweekend. In een eerdere blog over wooninspiratie kreeg dit vakantiehuis een welverdiend plekje. Dit is niet meer dan logisch als je kijkt naar de ruimte die is gecreëerd, de mooie belichting en bijzondere details, zoals kleurrijke kunstwerken, hoedjes als lampenkapjes en de prachtige balken in huis. Voor een iets kleiner gezelschap tot twaalf personen is de vakwerkboerderij te huur onder de naam Cottage Dream 1.

Groepshuis Cottage Dream is een 200 jaar oude vakwerkboerderij_BE-6890-22_Belvilla vakantiehuizen

Groepshuis Cottage Dream is een 200 jaar oude vakwerkboerderij

Prachtig licht, mooi ruim en authentieke balken_Cottage Dream_BE-6890-22_Belvilla vakantiehuizen

Het interieur van de vakantiewoning is mooi ruim met authentieke elementen, een moderne twist en prachtige verlichting

De eetkamer en keuken hebben bijzondere details_BE-6890-22_Belvilla vakantiehuizen

De eetkamer/ keuken heeft een gewelfd plafond en hoedjes als lampenkapjes

Opvallende verlichting in vakantiehuis Cottage Dream_BE-6890-22_Belvilla vakantiehuizen

De vakwerkboerderij heeft diverse verrassende elementen

Ruime keus in ruime vakantiewoningen voor meerdere gezinnen

Wil je ook een weekendje weg met meerdere gezinnen? Belvilla heeft een ruime keus in ruime vakantiewoningen. Je kunt selecteren op aantal slaapkamers en aantal badkamers, zodat je gezellig samen kan zijn, maar toch ook voldoende privacy hebt. Neem een kijkje bij onze selectie van groepshuizen. Denk voor een weekendje bijvoorbeeld aan de prachtige groepswoning Strumpffabrik in een voormalige kousenfabriek in de Eifel. Of de gerenoveerde woonboerderij Erve Koeleman in Gelderland, waar je veel vertier vindt voor jong en oud!

Woonboerderij Erve Koeleman biedt vertier voor jong en oud_NL-7161-01_Belvilla vakantiehuizen

Woonboerderij Erve Koeleman biedt vertier voor jong en oud

Wordt vervolgd

Waar vroeger brochures sfeer en beleving meegaven, kiest Belvilla steeds meer voor andere communicatievormen, waaronder video. Bewegend beeld en sfeervol geluid brengen veel meer vakantiegevoel over. Dat kan nieuwe klanten op ideeën brengen en bestaande gasten inspireren om eens een ander soort vakantie door te brengen in een vakantiehuis. Wellicht ben je tot nu toe alleen nog met je eigen gezin op vakantie geweest en wil je na, na het zien van de video, wel eens zelf meemaken hoe het is om een weekendje weg te gaan met andere gezinnen. We zijn benieuwd! In de toekomst kun je meer van deze inspiratievideo’s van Belvilla verwachten. Kortom, wordt vervolgd!