Zomervakantie 2020 Belvilla

Beginnen jouw zomerkriebels ook weer te komen, nu het normale leven steeds meer terug begint te komen? Natuurlijk zijn we nog niet helemaal terug bij af, maar het ‘nieuwe normaal’ biedt steeds meer mogelijkheden. Waaronder een zomervakantie naar het buitenland! Sinds half juni hebben verschillende landen binnen Europa hun grenzen weer geopend. Maar hoe gaat dat nou precies? Welke risico’s zijn er en waar moet je op letten? In deze blog lees je alles over de mogelijkheden voor de zomervakantie van 2020.

Kan ik naar het buitenland?

Door de Corona pandemie besloten de meeste Europese landen om hun grenzen te sluiten, maar sinds halverwege juni zien we gelukkig steeds meer grenzen open gaan. Pak jij meteen je koffers in of wacht je liever even rustig af? Op het moment kun je op vakantie vrijwel alle Europese landen. De enige uitzonderingen op dit moment zijn Zweden, Roemenië en het Verenigd Koninkrijk. Een up-to-date overzicht vind je op de site van de Rijksoverheid.

Op zomervakantie aan een meer

Waar moet ik op letten?

Net als Nederland zijn ook in andere vakantielanden nog verschillende maatregelen van toepassing. Zorg ervoor dat je een mondkapje bij je hebt, in diverse landen is het nog verplicht op openbare plekken of in het openbaar vervoer. Ook is het overal belangrijk om drukke plekken te vermijden, voldoende afstand te houden en te letten op voldoende hygiëne. Het is natuurlijk ook van groot belang dat jouw vakantieverblijf schoon en hygiënisch is. Alle huiseigenaren van Belvilla hebben schoonmaakinstructies ontvangen, met adviezen die samengesteld zijn door experts. Op deze manier doen wij er alles aan om jou een zorgeloos verblijf te bieden, waardoor je volop kunt genieten van een welverdiende vakantie. Want zeg nou zelf, na alle ellende verdienen we allemaal wel een succesvolle zomervakantie, toch?

Wat kan ik dan wel tijdens de zomervakantie in 2020?

Genieten! Er zijn genoeg bestemmingen die op dit moment hun grenzen geopend hebben. Van een vakantie vol zon, zee en strand aan de Spaanse Costa Blanca tot eilandenhoppen in Griekenland en van de prachtige natuur van Denemarken tot lekker dicht bij huis in Duitsland. In principe kun je gewoon op vakantie naar ieder land dat de grenzen weer heeft opengesteld voor Nederlandse toeristen. Zoals hierboven al benoemd is, is het natuurlijk wel belangrijk om de lokale maatregelen te volgen. Houd er ook rekening mee dat sommige faciliteiten gesloten kunnen zijn.

Genieten met de familie zomervakantie 2020

Wat zijn jouw plannen voor de zomervakantie van 2020?

Heb jij al bedacht waar je heen gaat deze zomervakantie? Had je al een vakantie gepland staan voor dit jaar die toch wel door kan gaan, kies je voor een last minute vakantie naar de zon of ga je toch liever voor een vakantie in eigen land? De keuze is aan jou! Eén ding is zeker: met Belvilla geniet je altijd van een onbezorgd vakantiegevoel!

Bekijk hier alle Belvilla vakantiehuizen