Weeshuis NL-1601-58

In Enkhuizen staat deze unieke accommodatie: een historisch weeshuis, dat is omgebouwd tot een riante vakantiewoning. Ben jij op zoek naar een bijzonder vakantiehuis, voor bijvoorbeeld een vakantie met vrienden, familie of een grote groep collega’s? Dan ben je hier aan het juiste adres! 

Weeshuis  NL-1601-58 Enkhuizen

Bijzonder overnachten in een historisch weeshuis 

Deze groepsaccommodatie biedt een uniek verblijf in een historisch weeshuis. Het pand straalt nog altijd de authenticiteit van vroeger uit, maar vanbinnen is het volledig gerenoveerd en voorzien van een stijlvol interieur. Er is ruimte voor maar liefst 18 personen, wat het de ideale verblijfsplek maakt voor een grote groep. Ook voor families met jonge kinderen is het ideaal. Bovendien beschikt het pand over een mooie binnenplaats, waar op zonnige dagen gezellig buiten gegeten kan worden. Mocht je op zoek zijn naar extra activiteiten, dan zit je hier goed. In het aangrenzende gebouw is een prachtige ruimte voor diners, workshops of andere groepsactiviteiten. De mogelijkheden kunnen worden overlegd met de huiseigenaar. 

Woonkamer weeshuis Enkhuizen

De locatie

Het historische pand bevindt zich in het centrum van de stad Enkhuizen. Deze stad biedt volop vermaak. Zo kun je schepen bewonderen in de haven, een van de vele monumenten bezoeken, langs de grachten wandelen of juist door de grachten varen met een bootje. Ook buiten de stad is genoeg te beleven. Met de kinderen is een bezoekje aan Sprookjeswonderland een echte aanrader, maar ook de museumstroomtrein of het Zuiderzeemuseum zijn ideaal voor een dagje uit. Liefhebbers van de natuur kunnen prachtig wandelen, fietsen en varen buiten Enkhuizen.

Woonkamer 2  NL-1601-58

Wil jij overnachten in een historisch weeshuis?

Ben jij op zoek naar een unieke verblijfplek en wil je verblijven in dit historische weeshuis? Wacht dan niet langer en boek dit vakantiehuis bij Belvilla. Het authentieke weeshuis is de ideale uitvalsbasis om het prachtige Enkhuizen en omgeving te verkennen. Bovendien is het ideaal voor een grote groep.

Bekijk dit vakantiehuis