Een vakantieverblijf op een schip, dát is pas uniek overnachten! Deze accommodatie bevindt zich op een echt vissersschip in de haven van Groningen. Schip de ‘Jantje’ is gebouwd in 1930 en werd oorspronkelijk gebruikt voor het vangen van kabeljauw. Inmiddels is het omgebouwd tot een bijzonder vakantieverblijf. Ben jij benieuwd naar deze unieke accommodatie van Belvilla? Lees dan snel verder en kom alles te weten over dit unieke vakantieverblijf.

Overnachten op het water

Jantje valt in iedere haven onmiddellijk op met z’n razeilen en al dat touw en is gelegen in een haven in de sfeervolle stad Groningen. In plaats van slaapkamers overnacht je op dit schip natuurlijk in een slaaphut. In het souterrain vind je de woonkamer en daarnaast is er een goed uitgeruste keuken. Bovendien wordt het schip verwarmd door middel van een CV-ketel, zodat je het niet koud zult hebben. Op zomerse dagen kun je gebruikmaken van de barbecue, om zo een gezellige dag tot een smaakvol einde te brengen. Bovendien geniet je hier volop van je rust, want er is geen WiFi aanwezig. Dat is toch heerlijk?

In de Groningse haven

Het schip ligt in de haven van Groningen, op ongeveer 1 kilometer afstand van het centrum. Deze sfeervolle stad heeft meer dan genoeg te bieden voor een onvergetelijke vakantie. Beklim bijvoorbeeld de Martinitoren of breng een bezoek aan het Groninger museum. Maar ook de Prinsentuin en de Vismarkt zijn zeker een bezoekje waard!

Wil jij overnachten op een schip?

Zie jij jezelf wel overnachten op dit schip in de haven van Groningen? De kinderen zullen vast erg enthousiast worden van dit idee! Als echte piraten genieten zij hier van een unieke vakantie. Bovendien is er ruimte voor de hele familie, er kunnen namelijk maar liefst 12 personen verblijven op schip de Jantje.

Bekijk hier dit unieke Belvilla vakantieverblijf