Multigeneratie reizen is een van de reistrends van 2020, en dat is niet voor niets! Multigeneration travel houdt in dat je op reis gaat met meer dan drie generaties, op vakantie met de hele familie dus!. Tijd om opa en oma ook uit te nodigen om mee op vakantie en de tijd van jullie leven te beleven. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd, toch?

Tijdens een vakantie met de familie is het natuurlijk belangrijk dat jong en oud zich goed kan vermaken. Denk bijvoorbeeld aan een wintersportvakantie met skipistes voor beginners en gevorderden of een heerlijke vakantievilla met privézwembad in het zonnige Spanje. Zo zorg je ervoor dat alle generaties van het gezelschap het volop naar hun zin hebben! 

Op wintersportvakantie met de familie in een Belvilla vakantiehuis

Wat zijn de voordelen van een vakantie met familie?

Een vakantie met meerdere generaties brengt natuurlijk verschillende voordelen met zich mee. Deze hebben we hier voor jou op een rijtje gezet.

1. Tijd voor elkaar

In het dagelijks leven is het soms lastig om écht een momentje met elkaar te beleven, zonder afleiding. Drukke werkdagen zorgen ervoor dat persoonlijk contact steeds lastiger wordt. Op vakantie met de familie is daarom de ideale oplossing! Beleef samen een vakantie om nooit te vergeten, zodat je nog jarenlang terug kunt kijken op mooie herinneringen samen.

2. Meer tijd met de kleinkinderen

Opa’s en oma’s brengen natuurlijk het liefst zo veel mogelijk tijd door met hun kleinkinderen. Samen op vakantie is natuurlijk hét perfecte moment om samen te genieten van een fijne tijd samen. Zeker als jullie als ouders even een avondje samen uit willen is een vakantie met de hele familie ideaal! Opa en oma passen gezellig een avondje op, terwijl de ouders een romantisch etentje buiten de deur hebben!

3. Het is goedkoper

Ook niet geheel onbelangrijk is het kostenplaatje. Op vakantie gaan is natuurlijk nooit goedkoop en door samen te gaan bespaar je op de nodige kosten. 

Groepshuizen van Belvilla

Het uitgebreide aanbod van Belvilla bestaat uit vakantiehuizen in alle soorten en maten. Zo vind je bij Belvilla ook veel groepsaccommodaties, waar je met de hele familie in kunt verblijven. Veel vakantiehuizen hebben een slaapkamer op de begane grond, wat het extra makkelijk maakt voor opa en oma om mee op vakantie te gaan. Vind je het gezellig om met z’n allen op vakantie te gaan, maar wil je ook graag kunnen genieten van voldoende privacy? Dan kun je er ook voor kiezen om meerdere appartementen te huren. Zo verblijf je wel op dezelfde plek, maar kun je ook zelf je rustmomenten kiezen. Mag je trouwe viervoeter niet ontbreken tijdens deze familievakantie? Bekijk dan ook eens de huisdiervriendelijke vakantiehuizen van Belvilla. 

Bekijk hier alle groepshuizen van Belvilla