Koningsdag vieren we dit jaar weer anders dan andere jaren. Grote evenementen zoals vrijmarkten, concerten of gewoon een borreltje drinken in de stad zit er helaas niet in. Er is vooral veel focus op online activiteiten, en daar hoef je niet perse voor in je eigen huis te blijven. Vier koningsdag daarom in een vakantiehuis! Haal toch maar de oranje kleding uit de kast en hang de vlag uit want het is en blijft een feestdag. En dat gaan we vieren! In deze blog laten we je niet alleen 3 koninklijke huizen zien maar maken we ook een nieuwe winactie bekend waar je een verblijf kunt winnen t.w.v 500 euro! Wil jij weten hoe je kans maakt op deze te gekke prijs? Lees dan snel verder.

Een landhuis in Engelse stijl

In dit karakteristieke landhuis waan je jezelf even helemaal als vorst. Het huis is voorzien van 4 ensuite slaapkamers waarbij de Engelse inrichting en gashaard zorgen voor een romantische sfeer. Het huis heeft een enorme tuin van 10.000m2 met verwarmd terras, ook als het wat kouder is het hier heerlijk vertoeven. Vanuit de tuin loop je zo de natuur in waar je mooie wandel en/of fietstochten kunt maken. Ook voor de kinderen is er genoeg te doen, zo is er in de buurt een speelbos en is er in het park het grootste outdoor skatepark van Europa!

Bekijk hier de binnenkant van dit schitterende huis

Bijzondere watervilla

Midden in het prachtige natuurgebied Wijde Ee ligt deze bijzondere watervilla. Met 3 slaapkamers is dit vakantiehuis geschikt voor 6 personen. Door de grote ramen heb je vanuit bijna alle ruimtes een prachtig uitzicht over het water. De watervilla heeft een luxe keuken, een gezellig gashaard en een sauna. Hier ben jij koning te rijk! Extra speciaal is dat deze villa alleen per boot te bereiken is, heerlijk veel privacy dus!

Bekijk hier de beschikbaarheid van deze watervilla

Een romantische boerderij

Dit schattige boerderijtje uit 1840 ligt in Bergen, Noord-holland. Er is 1 slaapkamer, geschikt voor 2 personen waardoor je hier ideaal kunt verblijven voor een romantische vakantie met je partner. De natuur, de zee en de duinen maken deze omgeving uniek. Vanaf het boerderijtje loop je zo het bos in waar verschillende wandelroutes voor je zijn uitgestippeld. Neem vooral je trouwe viervoeter mee want die is meer dan welkom!

Meer informatie over deze vakantiewoning? Klik dan hier


Koningsdag winactie:

Ben jij door het zien van deze huizen net zo enthousiast geworden over Koningsdag als wij, dan hebben we goed nieuws! Je maakt namelijk kans op een verblijf ter waarde van €500!

Wat je hiervoor moet doen is het volgende:

Hoe doe je mee?

1. Volg @belvilla.vakantiehuizen

2. Tag de persoon met wie jij Koninklijk wilt genieten en vertel ons waarom jullie moeten winnen.

3. Deel jouw reactie onder deze post. Daarmee maak je samen kans op een verblijf in een Belvilla naar keuze t.w.v. € 500,- ( in de vorm van een giftcard)


Actievoorwaarden winactie:

 • Je kunt aan de actie deelnemen van 26 april t/m 27 april middernacht 
 • De winactie verloopt volledig via Instagram
 • Bij deelname aan de actie maak je kans op een Belvilla giftcard t.w.v €500,- die je kunt besteden voor een verblijf in een Belvilla naar eigen keuze
 • De prijs wordt uitgereikt in de vorm van een giftcard t.w.v. €500,- met een geldigheid van 5 jaar vanaf datum van uitgifte
 • De prijs is exclusief toeristenbelasting. Deze dien je ter plaatse te voldoen
 • Vervoer van en naar de accommodatie is voor eigen rekening
 • De prijs is niet inwisselbaar voor contanten
 • De giftcard kan gebruikt worden over verschillende boekingen. 
 • De prijs is op naam en niet overdraagbaar
 • De winnaar geeft toestemming om zijn of haar naam en eventueel foto’s of ervaringen van de genoten vakantie te gebruiken bij promotionele activiteiten van Belvilla
 • De winnaar wordt bekendgemaakt op woensdag 28 april op de Instagrampagina van Belvilla
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd
 • Belvilla mag gedurende de actieperiode de voorwaarden wijzigen