Er is weer een nieuwe werkweek aangebroken… Door het COVID-19 virus moeten velen van ons verplicht thuis werken en binnen blijven. Dat kan soms wel eens lastig zijn, alles via online meetings en veel afleiding om je heen. Heb je kinderen? Dan is het nog een extra stukje lastiger. Daarom hebben wij op deze mooie lentedag een leuk knutselwerkje zodat jouw kinderen zich kunnen vermaken terwijl jij nog even met werk bezig bent.

Wij verhuren vakantiehuizen, door heel Europa. Deze zijn nu helaas niet te bezoeken, maar we kunnen de kinderen wel hun eigen vakantiehuis laten knutselen! Knutsel je eigen Belvilla huisje, boompje, familie en vakantie accessoires! Iedere week delen we een aantal onderdelen om jouw Belvilla vakantiegevoel compleet te maken.

Het huisje

We beginnen met het vakantiehuisje. Kleur de tekening, knip ‘m uit, vouw over de vouwlijnen en plak het tot een huisje! Via onderstaande link kan je het bestand downloaden en uitprinten.

De familie

Een vakantie is natuurlijk niet compleet zonder jouw familie! Kleur de tekening, knip iedereen uit en plaats ze bij jouw eigen vakantiehuisje. Via onderstaande link kan je het bestand downloaden en uitprinten.

Vakantie attributen

Om het echte vakantiegevoel te creëren zijn er natuurlijk ook leuke vakantie attributen nodig. Denk hierbij aan een strandbal, zandkasteel, palmbomen etc. Knip je favoriete attributen uit en voeg deze toe bij jouw vakantiehuisje en familie.

Attributen: Komt 6 april online, houd onze social media in de gaten!

Laat de kinderen er wat moois van maken en deel je foto met ons. In de comments, op je eigen Facebook of Instagram (story) en gebruik de hashtag #MijnknutselBelvilla 💚

We wensen iedereen veel sterkte in deze gekke tijd.

Veel knutsel plezier!