Kroatie als zomerbestemming in 2020

Wat zal je genoten hebben, de afgelopen zomer. Of je nou thuis bent gebleven of op avontuur bent gegaan naar een mooie bestemming. Maar aan al het moois komt een eind. Het is fijn om tijdens de koude wintermaanden na te denken over je volgende zomerse bestemming. Maar waar gaat die reis naartoe? Om je op weg te helpen hebben wij hebben de leukste zomerbestemmingen voor 2020 op een rijtje gezet.

1. Veelzijdig België

In België geniet je van een veelzijdige vakantie. In Vlaanderen kan je heerlijk uitwaaien aan het strand en in Wallonië geniet je van de vele heuvels en uitgestrekte bossen. Verblijf in een vakantiehuis in de Ardennen of in de Eifel. Hier kun je uren wandelen zonder iemand tegen te komen.

Bekijk alle vakantiehuizen in België

2. Op naar het zonnige Frankrijk

Frankrijk is en blijft een heerlijk vakantieland! Het is niet voor niks ook een van de populairste vakantiebestemmingen in Europa. Frankrijk staat bekend om het goede leven, milde klimaat, de romantiek, de beroemde Franse keuken en de landschappen waarbij je weg kan dromen. Kies voor een heerlijke lunch op een terras in een van de schildersdorpjes of ga voor een tocht over plattelands weggetjes, langs glooiende velden en door pittoreske dorpjes. Wat zou jij graag doen in Frankrijk? 

Bekijk alle vakantiehuizen in Frankrijk

3. Dicht bij huis in Nederland

Ook Nederland is nog altijd een populaire bestemming voor de zomervakantie van 2020. In het gevarieerde Nederland hoef je jezelf nooit te vervelen. Ontdek de verschillende regio’s per fiets of maak eindeloze wandelingen langs de kust. Ga jij dit jaar voor een vakantie in Nederland?

Bekijk alle vakantiehuizen in Nederland

4. Het altijd gezellige Oostenrijk

Oostenrijk is en blijft een fantastische bestemming. Ben je gek op wandelen en fietsen? Dan is Oostenrijk een echte aanrader. Maar je kunt er ook voor kiezen om heerlijk tot rust te komen aan de vele helderblauwe bergmeertjes. Bij een bezoek aan Oostenrijk mag de lokale keuken ook zeker niet vergeten worden.

Bekijk alle vakantiehuizen in Oostenrijk

5. Genieten in Spanje

Een van de favoriete vakantiebestemmingen van vele Nederlanders en Belgen is Spanje. Spanje is populair om haar zon, zee en strand. Maar ook voor mensen die op zoek zijn naar cultuur en prachtige, rustige natuur, is Spanje de perfecte bestemming. Waarvoor zou jij naar Spanje gaan?

Bekijk alle vakantiehuizen in Spanje

6. Ontdek Kroatië

In Kroatië vind je een combinatie van prachtige natuur, rijk cultureel erfgoed en een heerlijke keuken en dat met een Mediterraans sfeertje. Daarnaast kan je in Kroatië ook genieten van een prachtige blauwe zee, kleine baaitjes en brede (kiezel)stranden. Dit zijn allemaal ingrediënten voor een perfecte vakantie.

Bekijk alle vakantiehuizen in Kroatië

Zoals je hebt gelezen is er genoeg keuze voor de zomer van 2020. Ga je voor een bestemming dicht bij huis of juist wat verder? Bij Belvilla vind je mooie vakantiehuizen op de leukste zomerbestemmingen van 2020.

Bekijk alle vakantiehuizen voor de zomer van 2020