De lente staat voor de deur en de Paasdagen zijn in aantocht. Wil je dit jaar op vakantie met Pasen? Heb je dan al overwogen om het Paasweekend vieren in een vakantiehuis in eigen land, bijvoorbeeld gezellig samen met de familie of met wat vrienden? Belvilla heeft diverse tips om dit lange weekend een bijzonder tintje te geven. Kies bijvoorbeeld voor een leuk vakantiehuis met tuin, zodat je de paaseieren eens op een andere plek kunt verstoppen! Hier vind je onze top 5 vakantiehuizen voor Pasen.

Belvilla vakantiehuis met tuin tijdens Pasen

1. Kom tot rust aan het Grevelingenmeer

Dit knusse vakantiehuis is ideaal voor wat quality time met het gezin tijdens Pasen. De groene tuin heeft genoeg leuke verstopplekken, zodat de Paashaas zijn eitjes kan verstoppen! Het vakantiehuisje is te vinden op een vakantiepark aan het Grevelingenmeer, op 200 meter van het Grevelingenstrand. In de gezellige zithoek met haard kun je spelletjes spelen of genieten van een goed boek. Een uitstekende plek om even uit te rusten na het zoeken van de paaseitjes!

Bekijk dit vakantiehuis

Belvilla vakantiehuis met tuin tijdens Pasen

2. Vier Pasen in een vakantieboerderij

In deze landelijke vakantieboerderij maak je van het Paasweekend een echt feestje. Zijn alle paaseitjes gevonden? In de recreatieruimte staat een voetbaltafel en tafeltennistafel, waar de kinderen zich uren kunnen vermaken. Bovendien is er in de omgeving ook genoeg te beleven, het is bijvoorbeeld perfect voor de wandel- en fietsliefhebbers

Bekijk dit vakantiehuis

Belvilla vakantiehuis aan het water tijdens Pasen

3. Pasen aan het water

Dit prachtige chalet aan het water bevindt zich in de provincie Utrecht en is ideaal om de paaseieren te verstoppen. Er is namelijk niet alleen een omheinde privétuin, maar ook een terras met verschillende plantenbakken. Met een beetje geluk geniet je ook van een lekkere paasbrunch aan het water, waarbij je natuurlijk meteen wat van de gevonden eitjes op kunt eten!

Bekijk dit vakantiehuis

Belvilla vakantiehuis met tuin tijdens Pasen

4. Geniet volop van de natuur

Tussen de rivier de IJssel en het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug ligt dit vakantiehuis op het Hof van Salland. In de omgeving vind je landschap van glooiende heuvels, dichte bossen en bloeiende heidevelden, zodat je heerlijk tot genieten van de prachtige natuur. Na een gezellige paasbrunch en wandeling in de frisse buitenlucht kom je weer tot rust in het bubbelbad!

Bekijk dit vakantiehuis

In welk vakantiehuis ga jij je paaseieren verstoppen?

Zit er een vakantiehuis bij waar jij het paasweekend gaat doorbrengen of zoek je liever nog even verder naar andere vakantiehuizen voor Pasen? Bij Belvilla vind je vakantiehuizen in alle soorten en maten en voor ieder type gezelschap! Bovendien zijn de meeste vakantiehuizen kindvriendelijk en mag je vaak ook nog eens je trouwe viervoeter meenemen!

Bekijk hier alle beschikbare Belvilla vakantiehuizen tijdens Pasen