Voordelen zijn er volop als je een vakantiehuisje op een vakantiepark boekt. Je hebt een perfecte combinatie tussen privacy en volop keuze aan faciliteiten en activiteiten. Ideaal toch? In je eigen bungalow kun je je altijd even terugtrekken als je wat meer behoefte hebt aan privacy. Heb je zin in een leuke activiteit? Ga bowlen, fietsen, zwemmen, midgetgolfen, sporten. Volop keus! En de kinderen? Die vermaken zich prima bij de Kids Club van Koos Konijn.

Al zin gekregen in vakantie? Hieronder hebben we een aantal aantrekkelijke vakantieparken op een rij gezet. Succes met kiezen.

1. Vakantiepark Aquadelta – Genieten aan het Grevelingenmeer

Dit vakantiepark ligt op een bijzondere plaats. Hier komen de drie grote wateren, het Grevelingenmeer, de Oosterschelde en Volkerak, bij elkaar. Volop water en mogelijkheden tot watersport in de buurt dus. Kanoën, zwemmen, zeilen, vissen; het kan allemaal op vakantiepark Aquadelta.

2. Vakantiepark Cochem – In de Duitse heuvels

Op 350 meter hoogte, net boven het plaatsje Cochem ligt dit Duitse vakantiepark. Met de typisch Duitse vakwerkhuizen is dit ontzettend sfeervol. Naast een prachtige, heuvel- en bosachtige omgeving waar je heerlijk kunt wandelen, kun je op dit park ook sportief aan de slag. Op de 18-holes golfbaan kunnen zowel beginnende als gevorderde golfers een balletje slaan.

3. Vakantiepark Boomhiemke – Uitwaaien op Ameland

Op de veerboot naar Ameland voel je de vakantiekriebels al. Een vakantie op het eiland voelt alsof je er even helemaal uit bent. Vakantiepark Boomhiemke is een modern familiepark en zowel jong als oud kunnen hier volop genieten van het echte eilandgevoel. Zin om even helemaal te relaxen? In de sauna’s, spa’s en stoombaden kun je heerlijk tot rust komen.

4. Vakantiepark Hunzedal – Ontdek de Hunebedden

Aan de rand van de Hondsrug, in de bossen, vind je vakantiepark Hunzedal. Houd je van fietsen? Dan ben je hier helemaal op de juiste plek. De Drentse natuurgebieden lenen zich prima voor mooie fietstochten. Ook op Hunzedal is de Koos Konijn Kids Club van de partij en zorgt voor veel kindervermaak.

5. Vakantiepark Bad Bentheim – Net over de Duitse grens

Deels omsloten door een kasteelmuur, luxe villa’s, bomen van honderden jaren oud en gegroepeerde vakantiehuisjes in hofjes. Klinkt goed toch? Vakantiepark Bad Bentheim is een prachtig park waar je heerlijk tot rust kan komen en prachtige fiets- en wandeltochten kan maken. Ook is het park een handige uitvalsbasis voor bezoekjes aan Münster en Osnabrück.

6. Vakantiepark Duynhille – Bij de Zuid-Hollandse duinen

Op loopafstand van het Noordzeestrand, pal achter de duinen, ligt vakantiepark Duynhille. Een fantastische ligging en dat maakt dit park perfect voor strandliefhebbers. Maar ook in de badplaats Ouddorp is het goed toeven. De diverse boetiekjes, restaurantjes en terrasjes zorgen voor een gezellige sfeer. Zeker de moeite waard om te bezoeken.

7. Vakantiepark Breeduyn – Strandvakantie aan de Belgische kust

Met 5 minuten lopen vanaf het park sta je al op het strand van de Belgische Noordzee. Rondstruinen door de duinen of een ontspannende strandwandeling maken zodat je optimaal een vakantiegevoel ervaart. Ook op het vakantiepark is er voldoende vermaak voor jong en oud. Bezoek de winkeltjes in de overdekte winkelpassage of ga met de kinderen spelen in de speeltuin terwijl jezelf nog even geniet van wat zonnestralen.

Waar zou jij wel vakantie willen vieren?