Zorgeloos boeken en transparantie belangrijk

Zorgeloos vakantie vieren_Belvilla vakantiehuizen

Belvilla focust op zorgeloze vakanties

In september 2014 publiceerde de Consumentenbond een onderzoek naar misleidende reisprijzen. Diverse aanbieders werden belicht, waaronder Belvilla. In deze blog geven we graag onze reactie op het onderzoek. De Consumentenbond bood helaas geen gelegenheid tot reageren in het artikel, terwijl wij de onduidelijkheid inmiddels wel hebben opgelost. Zorgeloos boeken staat dan ook hoog in ons vaandel en (prijs)transparantie is daar een belangrijk onderdeel van.

Het goede nieuws van het onderzoek is dat Belvilla op alle punten prima voldoet. Enkel op één punt was er onduidelijkheid. De website toonde namelijk een algemene bestemmingsvermelding met een vanaf-prijs die niet in één oogopslag was terug te vinden. Alhoewel deze vanaf-prijs daadwerkelijk klopte en consumenten dus echt voor die prijs in een vakantiehuis konden verblijven, waren wij het met de Consumentenbond eens dat we op dit punt niet de transparantie boden die we belangrijk vinden. In reactie hierop hebben we dit inmiddels dan ook aangepast.

Als organisatie zijn we continu in ontwikkeling, waarbij we onze focus leggen op een zorgeloze vakantie. Dat doen wij op verschillende manieren. Benieuwd? Kijk dan eens bij de zekerheden van Belvilla