Belvilla even Scheveningen vakantiehuizen

Belvilla deelde vakanties uit

Belvilla even Scheveningen vakantiehuizen

Iedereen verdient een vakantie, vinden wij, en daarom deelden we vakanties uit tijdens ons strandevent

Iedereen verdient een vakantie, vinden wij bij Belvilla. Daarom gaven we tien vakanties weg! Vorige week dinsdag hebben we op bij het strand van Scheveningen heel veel mensen blij kunnen maken. We deelden die middag tien hoofdprijzen uit: een last-minute-week in Belvilla-vakantiehuizen. Ook hadden we vele troostprijzen, zoals petjes en picknickkleedjes. Benieuwd naar ons strandevent?

Kijk mee bij ons event

Het waaide aardig aan de kust, maar dat mocht de pret niet drukken. Alle petjes en picknickkleedjes die we weggaven, kleurden de boulevard van Scheveningen al snel oranje. Het enige wat je hoefde te doen om kans te maken op een verblijf in een vakantiehuis, was toevallig het juiste nummertje krijgen. Verspreid over de middag hadden we diversen rondes, waarin je kans maakte op één van de tien hoofdprijzen. Kon je niet bij ons strandevent zijn? We maakten een filmpje zodat je het toch een beetje kan meebeleven.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=YOAfSr24rro&w=480&h=360]

Toch nog last minute weg?

Heb je geen vakantie gewonnen en wil je nog wel snel op vakantie? Kijk dan eens bij onze blog met tips voor de beste last minutes. Het event is ons bovendien zo goed bevallen dat we misschien nog wel eens zo’n leuke middag organiseren. En wie weet ben je bij een volgend event wel één van de winnaars!

landhuis zwembad last minute win Scheveningen Belvilla vakantiehuizen

Eén van onze prijzen is een week in dit prachtige landhuis met zwembad in Zuid-Frankrijk!