last minute tips Belvilla vakantiehuizen

Vijf tips voor de beste last minutes in een vakantiehuis

De zomervakantie is in Noord-Nederland al gestart en komende vrijdag is het midden aan de beurt. Het last-minute-seizoen is dus in volle gang. Heb jij nog niet geboekt en wil je wel last minute weg? Als je het slim speelt, boek je nog een super leuk vakantiehuis en vaak met een fijne korting! Belvilla geeft je vijf tips voor de beste last minute.

1. Wacht niet te lang

Waar je in een hotel vele kamers vindt en op vakantieparken meerdere van dezelfde huisjes, is er van ieder individueel vakantiehuis slechts één. Als je dus een fijn vakantiehuis ziet, wacht dan niet te lang met boeken. En zelfs zonder korting is een vakantiehuis omgerekend vaak voordeliger dan bijvoorbeeld een familiekamer in een hotel. Bovendien heb je in een vakantiehuis relatief veel meer ruimte en privacy. Dat is nog eens waar voor je geld!

2. Check de last-minute-aanbiedingen en super-last-minutes

Wist je dat Belvilla een speciale pagina heeft met last-minute-aanbiedingen? Dat betekent met flinke korting een vakantiehuis boeken, waarbij je voordeel kan oplopen tot honderden euro’s! Wil je nóg meer voordeel voor je vakantie? Bekijk dan onze super-last-minutes. Dit zijn onze vakantiehuizen die extra scherp geprijsd zijn met kortingen tot ver boven de -40%! Het zijn er maar enkele en op is op. Wees er dus snel bij. Onderstaande links leiden je naar het super-last-minute-aanbod per week.

Super-last-minutes van 11-18 juli 2015

Super-last-minutes van 18-25 juli 2015

Super-last-minutes van 25 juli – 1 augustus 2015

Super-last-minutes van 1-8 augustus 2015

Super-last-minutes van 8-15 augustus 2015

Super-last-minutes van 15-22 augustus 2015

– Super-last-minutes van 22-29 augustus 2015

3. Bestemming onbekend, laat je verrassen

Wil je het meeste voordeel halen uit je last minute, wees dan flexibel in je bestemming. Sla eens een andere weg in en ontdek een toeristisch minder bekende regio. Dat levert je, zeker in het hoogseizoen, vaak veel voordeel op voor je portemonnee. En je komt ook nog eens thuis met een ander verhaal.

tip last minute flexibel bestemming Belvilla vakantiehuizen

Tip 3 – de beste last minute: laat je verrassen qua bestemming

4. Alle tijd, wees flexibel in dagen

Als het je niet uitmaakt wanneer je precies op vakantie gaat, kun je goede deals vinden. Veel mensen zijn echter gebonden aan de schoolvakanties. Ook in die hoogseizoenperiodes vind je aantrekkelijke aanbiedingen. Het wil dan wel eens lonen om een weekje eerder of juist later te gaan.

Heb je de kans om buiten een schoolvakantie op reis te gaan, dan is dat vaak voordeliger. Wist je bovendien dat Belvilla ook vakantiehuizen aanbiedt met flexibele aankomst- en vertrekdagen? Dat is soms wel zo handig als je vliegticket bijvoorbeeld op dinsdag het goedkoopst is of als je de zwarte zaterdagen op de snelweg wil vermijden.

tip last minute tijd Belvilla vakantiehuizen

Tip 4 last minute: probeer flexibel te zijn in tijd

5. Kom vanmiddag naar Scheveningen

Kom je vanmiddag naar ons strandevent? Op het strand van Scheveningen, ongeveer ter hoogte van de pier, delen wij namelijk vakanties uit! Dinsdagmiddag 7 juli tussen 15 en 18 uur geven we in totaal tien verblijven in vakantiehuizen weg. Ook maak je kans op vele andere prijzen. Als dat geen goeie tip is voor een last minute ;)!

landhuis zwembad last minute win Scheveningen Belvilla vakantiehuizen

Eén van onze prijzen is een week in dit prachtige landhuis met zwembad in Zuid-Frankrijk!

Last minute of vroeg boeken

Wat is wijsheid? Wil je echt zeker zijn van dat ene vakantiehuis dat helemaal aan je wensen tegemoet komt? Boek dan op tijd. Traditiegetrouw boeken nog steeds veel mensen vlak na de kerst hun vakantiehuis voor de zomervakantie. Zeker mensen die gebonden zijn aan de schoolvakanties boeken vroeg. Ben je echter flexibel qua bestemming en periode, dan kun je ook kort voor vertrek nog een fijn vakantiehuis boeken.