Je hebt ‘JA!’ gezegd op het aanzoek en bent helemaal in de wolken. Maar hóe ga je het nu aanpakken? Wordt het een intieme bruiloft, of ga je juist helemaal over de top? Mogelijkheden te over. Maar heb je een meerdaags feest al overwogen? Niet één dag, maar een heel weekend of hele week lang de liefde vieren met familie en vrienden. Dat kan gewoon in Nederland zijn, maar ook Italië en Curaçao zijn hartstikke romantisch. Wij helpen jullie alvast een eindje op weg met onderstaande tips.

Koninklijk

Ok, dit is natuurlijk dé locatie om je bruiloft te vieren. Een heus kasteel met een statig balkon waar Willem-Alexander en Maxima niet zouden misstaan. Maar ook een wellness, tennisbaan, golfbaan en zwembad zijn er te vinden. Er is ruimte voor 45 personen en, indien gewenst, kan de eigenaar alles voor jullie regelen. Op de binnenplaats kunnen jullie dineren aan lange tafels waar je niet alleen geniet van Franse lekkernijen, maar ook van live muziek. Hier vier je letterlijk een sprookjeshuwelijk!

Hartverwarmend

In het hart van de Belgische Ardennen (dus lekker dichtbij) vind je dit charmante kasteel. Een prachtig decor voor een bruiloft om nooit te vergeten. Maar liefst 40 gasten kunnen hier feesten en logeren. De supergrote tuin nodigt uit tot een zomerse barbecue of een knalfeest onder de bomen. Om het helemaal compleet te maken kunnen de maaltijden hier door een cateringbedrijf verzorgd worden.

Stijlvol

Voor een relaxte bruiloft met alles erop en eraan moet je hier wezen. In deze voormalige burgermeesterswoning in het dorpje Gasselternijveen ga je terug naar het Jugendstil tijdperk. Warme kleuren, marmeren open haard, een grote Engelse landschapstuin met een eigen vennetje…Buckingham Palace is er niets bij! 20 personen kunnen hier blijven overnachten en genieten van de wellness, bioscoop en eigen bar. Deze villa is ook een officiële trouwlocatie, dus je kunt ervoor kiezen om hier de plechtigheid te houden, te feesten én te overnachten met een gezelschap tot 20 personen.

Toscaans

Zie je het ook al voor je? Bloemen in het haar en met de hele familie genieten van antipasti, primi, secondi, contorni en dolci aan lange tafels in de boomgaard; een onvergetelijke ervaring. Dit vakantiehuis in Toscane is geknipt voor een echte bohemian bruiloft. Het is omgeven door cipressen en ceders en heeft een prachtig uitzicht over de heuvels. Er is zelfs een privé-kapel op het terrein waar jullie een prachtige fotoreportage kunnen maken. Maar liefst 22 personen kunnen logeren in deze Toscaanse droom.

Tropisch

Een tropische bruiloft op een wit strand; dat klinkt ook niet gek. En op Curaçao kan dat. Hier kunnen jullie met een intiem gezelschap genieten van een ceremonie met de blote voeten in het witte zand. En daarna samen eten, én dansen, én cocktails drinken. Deze prachtige villa heeft alle faciliteiten voor een geweldig trouwfeest. Het huis biedt ruimte aan 16 personen en heeft 7 slaapkamers. Dat wordt lekker ongedwongen genieten onder de warme zon, wat een heerlijkheid!

Hebben wij je weten te inspireren met deze blog? Waar zouden jullie voor kiezen?