Na een bewogen jaar als dat we hebben gehad, is het tijd voor een frisse start. Wij bereiden jou graag voor op de jaarwisseling met een aantal leuke tips! Ben je klaar om knallend het nieuwe jaar in te gaan? Lees dan snel verder!

1. Zet samen de goede voornemens op een rijtje

Bij een frisse start komen de bijbehorende doelen kijken. Geniet samen van je favoriete drankje, maak de kachel aan en kijk terug op alle gebeurtenissen van het afgelopen jaar. Wat wil je anders doen? Wat wil je aan het eind van 2022 behaald hebben? Zet samen alles op een rijtje en maak er bijvoorbeeld een wedstrijdje van. Wie het eerst al zijn doelen behaald heeft krijgt aan het eind van jaar een beloning. Een echte win-win situatie!

2. Creëer een thuisbioscoop

Heb je dit jaar zin in een ontspannen oudjaar met het gezin? Dan is het een gezellig en leuk idee om een eigen thuisbioscoop te maken! Hang een groot wit laken aan de muur, huur een beamer, leg matrassen en talloze kussens op de grond, sluit wat kerstverlichting aan voor de sfeer en haal flink wat snacks in huis. Gegarandeerd een geslaagde avond!

3. Schrijf een persoonlijke wens

Ieder gezinslid krijgt tijdens het eten een briefje waar per persoon een wens opgeschreven mag worden. De briefjes worden in een bakje gedaan. Met de klok mee mag iedereen een briefje uit de ton halen en de rest mag raden wie de wens heeft opgeschreven. Nadat alle wensen zijn voorgelezen, krijgt een iedereen een eigen prachtige wensballon om zijn geschreven wens op te plakken. Klaar om je wensballon om middernacht de lucht in te laten?

4. Organiseer een Cocktail/Mocktail party

Mo to the jito! 31 december is de perfecte dag voor een heerlijke cocktail party. Ook in een klein gezelschap is dit super leuk! Gedurende de avond maak je allemaal een cocktail (naar eigen of gevonden recept) voor alle gasten. Natuurlijk probeer je er niet alleen de lekkerste maar ook de mooiste cocktail van te maken. Maak er een spel van door elkaar een cijfer te geven. Wil je het nog een beetje opleuken? Spreek dan af dat er bij iedere cocktail een gerechtje gemaakt moet worden. Gegarandeerd een volle buik en een leuke avond!


Wil jij alvast beginnen met de goede voornemens? Begin dan alvast met het plannen van jouw vakantie! Bekijk hier het aanbod aan vakantiehuizen voor een leuk vooruitzicht in 2022. Boek nu met 50 euro korting, gebruik de code SUMMER50 (voorwaarden van toepassing)