Ieder mens is uniek, ieder verhaal is uniek en iedere vakantiewens is uniek. Vakantiehuis-expert Belvilla heeft een aantal huizen met een bijzonder verhaal uitgelicht. Elk vakantiehuis heeft een eigen, interessant verhaal, dat door de eigenaren met ons is gedeeld.

23 ongewone plekken om te verblijven tijdens jouw vakantie

Bekijk hier een paar voorbeelden:

Stel je eens voor dat je vanuit elke kamer in dit vakantiehuis en vanaf elk terras geniet van een betoverend uitzicht op de rivier. Dit unieke vakantiehuis heeft maar liefst 4 terrassen! Dit betekent dus genieten op de loungeset  met een uitzicht naar keuze. En hoe spannend is het om te verblijven op een schip dat is omgetoverd tot een uniek familieverblijf? Ahoy, kapitein! Klaar voor vertrek?

Wat dacht je van lekker bubbelen tussen de boomtoppen in jouw eigen boomhut? Zak met je vrienden in het heerlijk verwarmde water en geniet van het uitzicht met jouw favoriete drankje in je hand. Is koninklijk overnachten voor jou het toppunt van romantiek en kun je niet wachten om dit Belgisch kasteel te bezoeken? Voor iedere droom is er een uniek vakantiehuis! 

Ervaar hoe het is om als een nomade te slapen in een kleurrijke yurt of in een authentieke wind- of watermolen. Herbeleef je schooltijd tijdens een verblijf in een volledig verbouwd schoolgebouw in Duitsland of voel de vibes van een heus Frans treinstation? Wij hebben vakantiehuizen die bij deze dromen passen! Breng de nacht door in één van de authentieke Italiaanse trullo-huisjes in Alberobello. We bieden zelfs een vakantiehuis aan in Oostenrijk waar je hart langzamer van gaat kloppen… Je bent nog nooit zo relaxt teruggekomen van je vakantie!

Hier zijn 23 ideeën om jou op weg te helpen!