Ken je dat? Aankomen op je vakantiebestemming en je realiseren dat je je koffer toch niet zo slim hebt ingepakt als je dacht, want waar is de zonnebrandcrème? En huh, je zou toch zweren dat je je bikini had ingepakt? Herkenbaar! Wij hebben de 10 meest vergeten vakantie dingen voor je op een rij gezet. Gebruik de lijst als geheugensteuntje bij het inpakken van je koffer!

1. Tandenborstel

De tandenborstel, het gebeurt zo vaak. Je hebt vakantiedag nummer één erop zitten en wilt naar bed gaan, je opent je toilettas. Shit… tandenborstel vergeten. Je partner even lief aankijken of toch echt je vingers gebruiken. Morgen maar één halen bij de plaatselijke super!

2. Oplader van je telefoon

Onhandig, hopelijk heb je iemand in je reisgezelschap zitten die dezelfde oplader als jou gebruikt. En anders een nieuwe halen of kiezen om een weekje onbereikbaar te zijn. Van de laatste optie zullen veel van jullie het bij het idee al benauwd krijgen, dubbel checken dus.

3. Zwembroek/bikini

Je hebt echt zo’n leuke bikini gekocht en je kan niet wachten om ermee over het strand te paraderen. Wacht is even, waar is dat ding! Nee, hij hangt nog aan de waslijn… Vergeet nooit de waslijn te controleren voor je gaat!

4. Paspoort

Zonder kom je ook echt niet ver hoor, omkeren en ga hem maar halen!

5. Zonnebril

Zonnebrillen genoeg op vakantiebestemmingen, maar als je er één op sterkte hebt of een exemplaar wat heel leuk staat en lekker zit is het toch wel even een baal moment. Toch die ene verkoper dan maar even op zijn schouder tikken voor die neppe Gucci bril.

6. Medicijnen

Oei, deze moet je echt even goed checken. Het is vaak heel omslachtig om in het buitenland aan je medicijnen te komen.

7. Oordopjes

Anders moet je de hele tijd naar je kinderen luisteren… Of naar het gesnurk van je partner.

8. Zonnebrand

Oké, niet het einde van de wereld en wordt vaak overal op je vakantiebestemming aangeboden. Alleen wel vaak voor drie keer zo duur: zonde! Check toch maar even of het in je koffer zit.

9. Boeken/tijdschriften

Een hele lading boeken en tijdschriften gekocht, want heeeerlijk op vakantie kom je der eindelijk weer aan toe! En dan laat je ze thuis liggen. Niet slim, aangezien je waarschijnlijk niet de taal van het land spreekt.

10. Ondergoed

En stel je voor dat je dan ook nog je bikini bent vergeten. Niet fijn…

Maar gelukkig beste mensen, is ook (bijna) alles in het buitenland te koop. Vergeet dus vooral niet je pinpas, o ja en je paspoort is ook wel handig. Dan kom je echt een heel eind!
Fijne vakantie allemaal!