+31 885016722
Bel om te boeken
Help
Log in / Meld je aan

Een vakantiehuis bij de Sallandse Heuvelrug voor een onvergetelijke vakantie

vlakbij
Data toevoegen
2 Gasten, 0 Huisdieren
Home
 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


Een avontuurlijke vakantie in het Sallandse Heuvelrug National Park

Ben je op zoek naar een vakantiehuis in de buurt van het Nationaal park de Sallandse Heuvelrug waar je samen met je familie, vriendengroep, sportteam of collega's kunt genieten van een onbezorgde vakantie? Bekijk dan het aanbod van Belvilla, met vakantiehuizen verdeeld over de plaatsen rondom het park. Of je nu op zoek bent naar een luxe villa met prachtig uitzicht over heuvellandschappen, of liever een appartement in een bruisend centrum van een stad Belvilla heeft het allemaal.

Nationaal park Sallandse Heuvelrug

Dit brede heidegebied heeft lichte heuvels die oplopen tot ongeveer 75 meter. Het kabbelende landschap kreeg ongeveer 180.000 jaar geleden vorm toen ijskappen vanuit Scandinavië naar het zuiden rolden. En hoewel geen van de heuvels op de Sallandse Heuvelrug te uitdagend is, heb je vanaf de toppen prachtige uitzichten over de landschappen. Op de heide grazen schapen en koeien, en net als bij andere parken wordt dit gedaan om het landschap vrij te houden van bomen en grassen. Wandelaars, fietsers, ruiters en mountainbikers komen allemaal goed aan hun trekken, door het ruime aanbod aan paden.

Alle landelijke vakantiehuizen

Vakantiepark Sallandse Heuvelrug

Het verblijf op een vakantiepark heeft vele voordelen. Zo vind je op veel vakantieparken faciliteiten als zwembaden, sportvelden, speeltuinen, restaurants en diverse winkeltjes. Hierdoor hoef je in principe het park niet af en kun je heerlijk ontspannen tijdens je vakantie, terwijl iedereen het naar zijn of haar zin heeft. De beste manier om de Sallandse Heuvelrug te ontdekken is door het volgen van een van de vele wandel- en fietsroutes. Belvilla biedt ruim 450 vakantiewoningen op een vakantiepark in Nijverdal, deze plaats ligt het dichtst in de buurt van het National Park.

Vakantieparken in Nijverdal

Wandelen Sallandse Heuvelrug

Tijdens je verblijf op de Sallandse Heuvelrug is het een goed idee om te genieten van de prachtige wandelpaden samen met je hond. Belvilla biedt mooie vakantiehuizen aan in het gebied waar je hond van harte welkom is. Je kunt bij het informatiecentrum of online, informatie vinden over de wandelroutes op de Sallandse Heuvelrug. De wandelingen staan goed aangegeven met bewegwijzering, let er wel op dat de hond niet overal los mag lopen. Informeer vooraf even naar leuke wandelingen waar de hond lekker kan ravotten. Zo heeft iedereen een topvakantie in dit prachtige gebied.

Hondvriendelijke vakantiehuizen

Fietsen Sallandse Heuvelrug

De Sallandse Heuvelrug heeft een ruim netwerk aan fietspaden van zowel geasfalteerde en gravelpaden tot mooie mountainbike tracks. Het bijzondere aan dit gebied is de grote diversiteit, zo fiets je het ene moment door een duingebied en enkele kilometers later in een volledig dichtbegroeid bos. In het gebied zijn diverse fietsknooppuntennetwerk routes te vinden, je kunt deze volgen of een eigen route samenstellen. Langs de route kom je langs gezellige steden langs de zoals: Holten, Hellendoorn, Nijverdal of Rijssen voor een heerlijk terrasje in de zon.

Landelijk vakantiehuis Nijverdal

Veelgestelde vragen vakantieparken Sallandse Heuvelrug

Hoeveel vakantiehuizen heeft Belvilla rondom de Sallandse Heuvelrug?

Belvilla heeft alleen in Nijverdal al 475 vakantiewoningen, deze stad ligt in het noordelijke deel van het National park.

Wat is de beste reistijd voor de Sallandse Heuvelrug?

De maanden juni tot en met september zijn de beste tijd om de Sallandse Heuvelrug te bezoeken.

Welke activiteiten kun je doen op de Sallandse Heuvelrug?
  • Dagrecreatieterrein Holterberg
  • Canadese begraafplaats
  • Natuurdiorama
  • Kinderboerderij Dondertman

Klantbeoordelingen

Meer dan 40 jaar ervaring
Belvilla is dé expert in vakantiehuizen
Beoordeeld met een 4+
Beloond met awards & reviews
40.000+ huizen in Europa
Prachtige en unieke vakantiehuizen
2,8 miljoen gasten in 2020
Wij bieden een onvergetelijke ervaring
Word lid van ons netwerk en laat uw bedrijf met ons groeien!