+31 885016722
Bel om te boeken
Help
Log in / Meld je aan

Wellness vakantiehuizen en andere ideeën voor een geweldige relax vakantie

vlakbij
Data toevoegen
2 Gasten, 0 Huisdieren
Home
 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


Relaxen op een vakantiepark

Er lekker even tussenuit in een huis op een vakantiepark. Waar je je eigen gang kunt gaan en tegelijk gebruik kunt maken van alle voorzieningen. Dat is het recept voor een ontspannende vakantie. Alles kan, niets hoeft. Aan de kinderen heb je geen kind, die amuseren zich geweldig met alle speelmogelijkheden. En zo gauw je het park uitstapt, heerst er stilte en rust, want de Belvilla vakantieparken vind je in de mooiste natuurgebieden. Lange boswandelingen maken of uitwaaien aan het strand. En als je ’s avonds geen zin hebt om te koken, laat je je verwennen in een van de restaurants.

Wellness vakantiehuizen

Een verwarmd zwembad of tropisch zwemparadijs, spa’s, sauna’s en stoombaden... op veel vakantieparken kun je gebruik maken van wellness voorzieningen. Maar helemaal relaxt wordt het wanneer je deze ‘aan huis’ hebt. Je eigen privé sauna of jacuzzi. Bij Belvilla vind je een grote keus aan wellness vakantiehuizen, zowel op vakantieparken als daarbuiten. Chalets en appartementen met sauna, villa’s met een eigen zwembad, romantische huizen met een bubbelbad op het terras, woningen met een zonnebank of sunshower... ervaar de luxe van je wellness vakantiehuis, het toppunt van ontspanning.

Wellness vakantiehuizen

Vakantiehuizen aan zee

Wist je dat mensen die aan de kust leven het gelukkigst zijn? Dat blijkt uit allerlei onderzoeken. Ze hebben minder stress en kunnen beter ontspannen. Volgens de wetenschappers kan de zee bezoeken het brein veranderen. Naast de gezonde zeelucht is er ook iets wat de geleerden ‘blue space’ noemen, het effect van de verzachtende geuren en geluiden die golven hebben op het brein. Deze combinatie vermindert stress en depressieve gevoelens en blijkt mensen bovendien creatiever te maken. Loop een poosje langs de zee, raden de ondezoekers aan. De rustgevende werking van de golfslag helpt je te richten op wat er echt toe doet en antwoorden of oplossingen te vinden voor problemen die je bezighouden. Probeer het zelf eens uit, zouden we zeggen, in een mooi vakantiehuis aan de kust...

Vakantiehuizen aan zee

Vakantiehuizen bij een golfbaan

Golf is 'sporten in de zen modus', lazen we ergens. Bij golf kun je precies dat doen waar sport voor is bedoeld: ontspannen. Een zacht tikje tegen een golfballetje, het ruisen van de blaadjes aan de bomen en zingende vogels. Voor de rest hoor je helemaal niets. Golf is beslist een rustgevende sport. Je kunt zelf bepalen hoe intensief je hem beoefent. Je kunt het alleen doen of in groepsvorm en je geniet van de omgeving, terwijl je gezonde beweging krijgt in de buitenlucht. Voor golfliefhebbers en voor iedereen die zijn eerste drive wil proberen, hebben we in Nederland meer dan 500 vakantiehuizen in de directe omgeving van een golfbaan.

Vakantiehuizen bij een golfbaan

Vakantiehuizen waar je hond welkom is

Voel je je vaak rustig worden als je een potje aan het stoeien bent met de hond, of zelfs door hem alleen maar te aaien? Helemaal niet gek. Uit onderzoek blijkt dat knuffelen met een hond kalmerend werkt. En de hond wordt er ook blij van... Het aardige van een vakantiehuisje huren is dat je hond vaak mee mag. Zodat je niet hoeft te stressen over de vraag of je trouwe kameraad wel gelukkig is in de kennel of op zijn logeeradres. Veel van onze vakantiewoningen waar huisdieren welkom zijn hebben een omheinde tuin, wat nog eens extra bijdraagt aan een relaxt verblijf.

Vakantiehuizen waar huisdieren zijn toegestaan

FAQ

Hoe vind ik wellness vakantiehuizen, vakantiehuizen aan zee, bij een golfbaan, of huizen waar mijn hond welkom is?

Aan de linkerkant van de zoekpagina kun je via onze filters je keus maken. Je krijgt dan een volledige selectie van alle vakantiehuizen die aan jouw vraag voldoen.

Welke voorzieningen zijn er in wellness vakantiehuizen?

De wellness vakantiehuizen van Belvilla hebben een sauna of infraroodsauna of een jacuzzi, en vaak beide. Andere voorzieningen zijn een sunshower of zonnebank. Een klein aantal huizen beschikt over een privé zwembad.

Kost een hond extra?

Je hoeft niet extra te betalen voor je hond of ander huisdier. Bij vakantiehuizen waar huisdieren welkom zijn, is hun verblijf bij de huurprijs inbegrepen.

Klantbeoordelingen

Meer dan 40 jaar ervaring
Belvilla is dé expert in vakantiehuizen
Beoordeeld met een 4+
Beloond met awards & reviews
40.000+ huizen in Europa
Prachtige en unieke vakantiehuizen
2,8 miljoen gasten in 2020
Wij bieden een onvergetelijke ervaring
Word lid van ons netwerk en laat uw bedrijf met ons groeien!