Veelgestelde vragen over vakantie in Stramproy
Welke attracties kan ik bezoeken tijdens mijn vakantie in Stramproy?

Het Watermolenmuseum, Kasteel Stramproy en de Oude Stad zijn allemaal de thuisbasis van Stramproy. De Maasplassen, de Sint-Bavokerk en het Peel-Raamlijnpad zijn ook dichtbij en een bezoek waard.

Welke activiteiten zijn er in de omgeving?

Iedereen vindt wel wat te doen in Stramproy. Veel mensen brengen graag tijd door in de natuur met wandelingen, fietstochten of het observeren van vogels. Kanoën, zeilen en vissen zijn slechts enkele van de andere activiteiten op het water. Theaters, galerieën en andere culturele activiteiten zijn beschikbaar voor iedereen die hierheen reist.

Zijn er vakantiehuizen beschikbaar in Stramproy?

Vakantiehuizen in Stramproy zijn er in overvloed. Afhankelijk van de eisen van de reiziger variëren deze van weelderige herenhuizen tot gezellige studio's.

Zijn er restaurants of winkels in de omgeving?

Ja, in Stramproy is een ruime keuze aan winkels en eetgelegenheden. In het centrum is een grote verscheidenheid aan winkels, cafés en restaurants, naast onderwijsinstellingen zoals bibliotheken en musea.

Wat is de beste manier om je te verplaatsen?

Bussen en trams verbinden het centrum van Stramproy met de buitenwijken en het platteland. Het centrum beschikt ook over een fietsdeelprogramma. Reizigers die de voorkeur geven aan meer onafhankelijkheid kunnen zelf rijden of een auto huren om de bezienswaardigheden te bekijken.

Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020