Veelgestelde vragen
Hoeveel vakantiehuizen heeft Belvilla op Ameland?

Op zoek naar een vakantiehuis op Ameland? Belvilla heeft meer dan 25 vakantiehuizen op Ameland. Van een comfortabel chalet op wandelafstand van het strand tot een prachtige duinvilla met rieten kap met 4 slaapkamers geschikt voor 8 personen.

 

Hoeveel betaal ik per nacht in een vakantiehuisje op Ameland?

De goedkoopste vakantiehuisjes op Ameland kosten minder dan 40 euro per nacht, afhankelijk van het seizoen. Als je wat meer luxe wilt en samen met een grote groep gaat reizen dan kan de prijs in een luxe vakantiehuis op Ameland oplopen tot meer dan 500 euro. Denk dan aan grote rietgedekte villa's met zwembad, sauna, etc.

 

Welke activiteiten zijn er in de zomer op Ameland?

Op het waddeneiland Ameland kun je natuurlijk genieten van het strand, duinen, bos en natuurgebieden tijdens de zomer. In de zomer kun je zwemmen in de zee, wandelen en fietsen door de duinen. De evenementenkalender van Waddeneiland Ameland is de hele zomer gevuld met allerlei leuke activiteiten en bezienswaardigheden.

 

Welke activiteiten zijn er in de winter op Ameland?

Ook in de winter is Ameland leuk om op vakantie te gaan. Tijdens de winter kun je op Ameland volledig tot rust komen door te struinen door de verschillende dorpjes, uitwaaien op het strand en natuurlijk de vuurtoren bezoeken. In de winter moet je natuurlijk ook zeehonden gaan spotten op Ameland. Als je de zeehonden van dichtbij wilt zien, kun je een robbentocht op Ameland boeken. 

 

Wat zijn typische gerechten op Ameland?

Wat zijn typische streekgerechten om te eten op Ameland? Na een lange strandwandeling kun je genieten van Amelander mosterdsoep, mervalsalade, klassiek gebakken meervalfilets en meer. Ameland biedt een grote verscheidenheid aan restaurants waar je van de lokale kost kunt proeven.

 

Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020