Veelgestelde vragen over vakantie in Brussel
Waar kan ik het beste verblijven tijdens een vakantie in Brussel?

De beste plek om te verblijven tijdens een vakantie in Brussel, België, is in het centrum van de stad, in de buurt van de Grote Markt, omdat dit het belangrijkste plein van de stad is en er veel attracties en voorzieningen zijn.

Wat zijn de populairste attracties in Brussel, België?

De populairste attracties in Brussel, België, zijn de Grote Markt, Manneken Pis, het Atomium, het Koninklijk Paleis van Brussel, de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten, het Museum voor Natuurwetenschappen, het Magritte Museum en Mini-Europa.

Wat voor soort accommodatie is er beschikbaar in Brussel?

Als u op zoek bent naar een vakantiehuis in Brussel, zijn er verschillende accommodatiemogelijkheden, variërend van hotels en hostels tot pensions en vakantiehuizen.
 

Hoe is de lokale keuken in Brussel, België?

De keuken in Brussel is een mix van Franse, Nederlandse en Duitse invloeden. Populaire gerechten zijn mosselen en friet, Belgische wafels, carbonnade flamande (rundvleesstoofpot met bier), witlofgratin en Stoemp (aardappelpuree en groenten).

Wat is de beste tijd van het jaar om Brussel, België, te bezoeken?

De beste tijd om Brussel, België, te bezoeken is in het voor- en najaar, wanneer de temperaturen mild zijn en er minder toeristen zijn. In de zomermaanden kan het ook aangenaam zijn, maar het kan er vrij druk zijn.

Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020