Met een vakantiehuis in de Achterhoek geniet je volop van uitgestrekte bossen, knusse dorpjes, historische stadjes, riviertjes en prachtige kastelen. Het is een streek vol cultuur en geschiedenis en dus de ideale bestemming voor een deugddoende vakantie. Of je nu op zoek gaat naar geschiedenis of liever lekker actief bezig bent in de natuur, tijdens een vakantie in Gelderland kan het allemaal! Boek snel je vakantiehuis in de Achterhoek voor een fantastisch verblijf in een bijzondere omgeving!

Een vakantiehuis in de Achterhoek: het ideale startpunt!

Met een vakantiehuis in de Achterhoek geniet je van een verblijf in een schitterende streek, met het comfort van thuis! De Achterhoek is een ideale omgeving om even alles heerlijk achter je te laten, dankzij de rustgevende omgeving met haar uitgestrekte panorama’s. Kleine weilanden worden afgewisseld door bossen, heidevelden en kronkelende beekjes. Hier kom je zeker tot rust!
In de lente is het de mooiste plek om de natuur open te zien bloeien, in de winter lijkt het wel een witte sprookjeswereld, in de herfst geniet je van prachtige kleuren en in de zomer is het de ideale regio voor sportieve activiteiten in de zomerzon. Eigenlijk kun je het hele jaar door genieten in een vakantiehuis in de Achterhoek.

Volop fietsplezier tijdens je vakantie in de Achterhoek!

Vanuit je vakantiehuis in de Achterhoek kun je direct op de fiets stappen! De regio staat namelijk bekend als ideale fietsstreek dankzij de aanwezigheid van vele uitgestippelde routes. Bovendien is de regio zo divers, dat je hier eindeloos kilometers kunt maken zonder je te vervelen! Prachtige natuur wordt afgewisseld met historische steden en pittoreske dorpjes. Diversiteit alom!
Ga op pad en neem de Achtkastelenroute! Ga heerlijk fietsen langs de acht kastelen van Vorden en neem een pauze in het koetshuis van Kasteel Hackfort. Of fiets dwars door de natuur, langs de rivier de Berkel af met de Berkelroute. Er is genoeg te zien en genoeg te ontdekken vanuit je vakantiehuis in de Achterhoek. Zadelpijn gekregen? Stap dan snel van je fiets af want er zijn ook genoeg wandelroutes in dit prachtige stukje Gelderland! Van rondwandelingen tot langere tochten, aan jou de keuze! Je loopt over rustige boswegen en zandpaden, met af en toe wat klimmen en dalen voor een pittige tocht. Ideaal om uit te waaien!

Zien en beleven in de Achterhoek

Het hele jaar door valt er genoeg te zien en te beleven in de Achterhoek! Deze afwisselende regio biedt jong en oud genoeg activiteiten tijdens een welverdiende vakantie. Wat dacht je van de vele evenementen, de verschillende tentoonstellingen, de spectaculaire attracties en de prachtige bezienswaardigheden? Of het weer nu mee- of tegenzit, vervelen doe je je tijdens een vakantie in de Achterhoek nooit! Kinderen kunnen helemaal los gaan in de speelparken, de klimbossen en het het grootste doolhof van Europa. Voor de volwassenen biedt de Achterhoek verschillende musea, prachtige kastelen die het bezichtigen absoluut waard zijn en vele proeverijen van streekproducten. Van kaas tot wijn, van bier tot mosterd , dit maakt Achterhoek de ideale regio voor een weekendje weg met familie of vrienden! Duik snel in ons enorm aanbod vakantiehuizen in de Achterhoek en geniet van een heerlijk verblijf in een schitterende omgeving!

De voordelen van een vakantiehuis in Achterhoek

Genieten in de Achterhoek doe je het allerbeste in één van onze vakantiehuizen. Je bent niet even helemaal in een andere wereld, je geniet ook nog eens van het comfort van thuis! Twee vliegen in één klap! Benieuwd geworden naar deze schitterende regio in Gelderland? Duik dan snel in ons enorm aanbod, wij bieden de grootste selectie vakantiehuisjes in de Achterhoek, of je op nu op zoek bent naar een authentieke boerderij met sauna of een luxe chalet met ruime tuin, we hebben het allemaal! Of neem een kijkje op onze website en ga op zoek naar een vakantiehuis op de Veluwe!

Lees meer

Top bezienswaardigheden in de Achterhoek

Waan je de koning(in) te rijk en ontdek de kastelen van de Achterhoek

Snuif de gezonde buitenlucht op

Ontdek de talrijke Gelderse musea

Op stedentrip in Gelderland

Aanmelden

Jouw ideaal weekendje weg in Achterhoek

Met een vakantiehuis in de Achterhoek geniet je volop van uitgestrekte bossen, knusse dorpjes, historische stadjes, riviertjes en prachtige kastelen. Het is een streek vol cultuur en historie en dus de ideale bestemming voor een heerlijke vakantie. Of je nu graag op zoek gaat naar historie of lekker actief bezig bent in de natuur, tijdens een vakantie in Gelderland in deze schitterende regio kan het allemaal! Boek snel je vakantiehuis in de Achterhoek voor een heerlijke verblijf in een bijzondere omgeving!

Een vakantiehuis in de Achterhoek: het ideale startpunt!

Met een vakantiehuis in de Achterhoek geniet je van een verblijf in een schitterende streek, met het comfort van thuis! De Achterhoek is een ideale omgeving om even alles heerlijk achter je te laten dankzij de rustgevende omgeving met haar uitgestrekte panorama’s. Kleine weilanden worden afgewisseld door bossen, heidevelden en kronkelende beekjes. In de lente is het de mooiste plek om de natuur open te zien bloeien, in de winter lijkt het wel een witte sprookjeswereld, in de herfst geniet je van prachtige kleuren en in de zomer is het de ideale regio voor sportieve activiteiten. Eigenlijk kun je het hele jaar door genieten in een vakantiehuis in de Achterhoek.

Volop fietsplezier tijdens je vakantie in de Achterhoek!

Vanuit je vakantiehuis in de Achterhoek kun je direct op de fiets stappen! De regio staat namelijk bekend als ideale fietsstreek dankzij de aanwezigheid van vele uitgestippelde routes. Bovendien is de regio zo divers, dat je hier eindeloos kilometers kunt maken zonder je te vervelen! Prachtige natuur wordt afgewisseld door historische steden en pittoreske dorpjes. Ga bijvoorbeeld op pad en neem de Achtkastelenroute! Heerlijk fietsen langs de acht kastelen van Vorden en neem een pauze in het koetshuis van Kasteel Hackfort. Of ga dwars door de natuur langs de rivier de Berkel af met de Berkelroute. Genoeg te zien en genoeg te ontdekken vanuit je vakantiehuis in de Achterhoek. Zadelpijn gekregen? Stap dan snel van je fiets af want er zijn ook genoeg wandelroutes in dit prachtige stukje Gelderland!

Zien en beleven in de Achterhoek

Het hele jaar door valt er genoeg te zien en te beleven in de Achterhoek! Deze afwisselende regio biedt jong en oud genoeg activiteiten tijdens een vakantie. Wat dacht je van de vele evenementen, de verschillende tentoonstellingen, de spectaculaire attracties en de prachtige bezienswaardigheden? Of het weer nu mee of tegenzit, vervelen doe je je tijdens een vakantie in de Achterhoek nooit! Kinderen kunnen helemaal los gaan in de speelparken, de klimbossen en het het grootste doolhof van Europa. Voor de volwassenen biedt de Achterhoek verschillende musea, prachtige kastelen die het bezichtigen absoluut waard zijn en vele proeverijen van streekproducten aan. Duik snel in ons aanbod vakantiehuizen in de Achterhoek en geniet van een heerlijk verblijf in een diverse omgeving!

De voordelen van een vakantiehuis in de Achterhoek

Genieten in de Achterhoek doe je het allerbeste in een van onze vakantiehuizen. Je bent niet even helemaal in een andere wereld, je geniet ook nog eens van het comfort van thuis! Benieuwd geworden naar deze schitterende regio in Gelderland? Duik dan snel in ons aanbod! Of neem een kijkje in ons aanbod en ga op zoek naar een vakantiehuis op de Veluwe!

Bekijk ons aanbod
Veelgestelde vragen over een vakantie in de Achterhoek
Hoeveel vakantiehuizen heeft Belvilla in de Achterhoek?

Op dit moment heeft Belvilla rond de 80 vakantiehuizen in de Achterhoek

Wat zijn de belangrijkste bezienswaardigheden in de Achterhoek?

- Landgoed Slangenburg
- Hanzestad Zutphen
- Kasteelheuvel Bronkhorst
- Doolhof Ruurlo
- De vestingstad Doesburg

Wat zijn de leukste activiteiten in de Achterhoek?

- Fiets de Achtkastelenroute
- Bezoek Kasteel Hackfort
- Verken de Berkelroute  
- Ga met de kinderen naar het grootste doolhof van Europa
- Klimmen in Klimbos Achterhoek

Is de Achterhoek een kindvriendelijke bestemmingen?

De Achterhoek is zeer kindvriendelijk. Er zijn verschillende activiteiten die leuk zijn voor de kids, zoals het klimpark of het grootste doolhof van Europa.

Wat zijn de streekproducten van de Achterhoek?

De Achterhoek staat bekend om de traditionele wildgerechten. Vooral in het najaar wordt dit veel gegeten.

Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020