Zit jij al met je gedachte bij de zomervakantie? Zonnen op het strand, wandelingen maken door de mooiste natuurgebieden en cocktails drinken aan je eigen privézwembad. Wie wil dat nou niet? Maar het boeken van een zomervakantie roept ook allerlei vragen op. “Hebben jullie huizen aan de kust?” Ja! “Mag mijn hond ook mee?” Ja! “Hebben jullie ook vakantiehuizen dichtbij?” Ja, want bij Belvilla heb je verschillende schitterende vakantiehuizen voor een zomervakantie dichtbij.

Nederland

Er gaat niets boven een vakantie in eigen land. In Nederland hoef je je namelijk geen dag te vervelen. Zo kun je de hele dag doorbrengen aan een van de stranden in Zeeland of Scheveningen. Of maak je liever een schitterende wandeling over de Veluwe met haar afwisselende landschap van bossen en heidevelden? Of kies je voor een fietsvakantie op een van de Waddeneilanden? Waar je ook naar op zoek bent, in Nederland vind je de Belvilla die bij je past.

Bekijk alle vakantiehuizen in Nederland

België

“Hebben jullie ook vakantiehuizen voor een actieve vakantie?” Ja! Die hebben we zeker, zo ook in België. Onze zuiderburen bieden namelijk alles voor een veelzijdige vakantie. Hou je van wandelen, mountainbiken, klimmen of raften? Kijk dan eens in ons aanbod van vakantiehuizen in de Ardennen. Hier kun je allerlei leuke activiteiten in de natuur ondernemen. Neem jij liever een duik in de zee? Bekijk dan onze vakantiehuizen aan de Belgische kust. Waar je je ook bevindt in België, voor het lekkere eten ben je hier aan het juiste adres! Wat dacht je van een typisch Belgische wafel of een heerlijke puntzak friet?

Bekijk alle vakantiehuizen in België

Duitsland

Ook bij onze oosterburen kun je genieten van de zon. Duitsland is een geweldig vakantieland voor jong én oud. Of je nu samen met je gezin, je vrienden of je partner gaat, het land biedt oneindig veel mogelijkheden voor een leuke vakantie. Voor een spetterende zomervakantie kunt u terecht aan de Bodensee, het grootste meer van Duitsland. Beoefen hier verschillende watersporten of bezoek een van de kleurrijke zomerfeesten die gehouden worden door de plaatselijke vissers. Wilt u genieten van de Duitse cultuur en natuur? Kies dan voor een vakantiehuis in de Eifel. Bewonder het afwisselende landschap, bezoek de omliggende steden Aachen en Keulen en geniet van een typisch Duitse pretzel!

Bekijk alle vakantiehuizen in Duitsland