Gastblog Yes-R

Yes-R_zwembad_Belvilla-vakantiehuizen

Yes-R bij het zwembad van Gîte les Lançons

Rapper Yes-R, ook bekend van het tv-programma ‘Gek op jou’, wilde met zijn gezin en schoonmoeder even helemaal opladen. Hij klopte bij Belvilla aan en vroeg zich af welk vakantiehuis wij konden aanraden. Benieuwd naar Yes-R’s ervaringen? Je leest ze hier!

Yes-R vertelt: “Na een heel druk seizoen met opnames, optredens en voorbereidingen voor de nieuwe musical Hartsvrienden wilde ik met mijn gezin en schoonmoeder lekker een paar dagen weg. Rust zoeken, beetje zwemmen en vooral tijd nemen voor elkaar, voordat ik weer vol aan de bak mag. Ik had bij Belvilla mijn wensen neergelegd. Het zou de eerste keer zijn dat we met ons zoontje een autovakantie gingen doen, dus liefst wilden we niet te ver rijden. Verder zagen we een zwembad wel zitten en stond privacy hoog op onze wensenlijst.

Belvilla gaf ons meerdere tips, waar vooral Gîte les Lançons uitsprong, een huisje in Frankrijk. Eind augustus logeerden we daar een paar dagen. Onze eerste autoreis ging gelukkig goed en via steile bergweggetjes en veel natuur kwamen we bij de lavendelboerderij. Wat een rust! Hier ben je echt even weg uit je normale, drukke leven. Ook hebben we zelf ervaren hoe donker de nacht kan zijn. Dat is toch wel anders dan bij ons thuis!

Een vakantiehuis is voor ons zeker voor herhaling vatbaar. Wie weet de volgende keer aan de Spaanse costa’s of in Toscane. Maar nu eerst focussen op mijn nieuwe single ‘Onbereikbaar’, een nieuw seizoen ‘Gek op jou’ en natuurlijk mijn eerste stappen op musicalgebied in ‘Hartsvrienden’. Komende zomer ben ik wel weer toe aan vakantie, vermoed ik!”

Yes-R_keuken_Belvilla-vakantiehuizen

Yes-R als keukenprins in de vakantiewoning

Wil je ook in het vakantiehuis van Yes-R verblijven? Dat kan! De gîte voor vier bevindt zich in een oude lavendelboerderij in de Drôme. Je verblijft in een stiltegebied waar alleen de lavendelboer mag oogsten. Je kijkt dan ook uit over de lavendelvelden. Bovendien kun je bij de beheerster etherische olie kopen die van de omringende velden afkomt. Bijzonder souvenir!

lavendel_Belvilla-vakantiehuizen

Rond de gîte staan velden vol lavendel

Gîte les Lançons deelt het zwembad met eventuele gasten van de naastgelegen gîte. Met een beetje geluk ben je de enige huurder en heb je het dus helemaal voor jezelf. Achter de vakantiewoning is een privétuin met overkapping waar je heerlijk kan zitten en vind je een zandbak en glijbaan voor de kleintjes. De gîte is een heel fijn vakantieadres als je wil genieten van rust en natuur. De regio kent ook zeer charmante dorpjes met weekmarkten, rivieren waar je kan kanoën en prachtige wandel- en fietsroutes, ook voor wielrenners.

Gîte-les-Lançons_zwembad_Belvilla vakantiehuizen

Met een beetje geluk heb je het zwembad helemaal voor jezelf!

Gîte-les-Lançons_tuin_Belvilla vakantiehuizen

Fijn ontbijtplekje onder de overkapping in de tuin

Gîte-les-Lançons_glijbaan_zandbak_Belvilla vakantiehuizen

Kleintjes kunnen zich vermaken met de zandbak en glijbaan in de tuin

Gîte-les-Lançons_keuken_Belvilla vakantiehuizen

De gîte heeft een open keuken en brocante eettafel aan het raam

Gîte-les-Lançons_slaapkamer_2_Belvilla vakantiehuizen

Sfeervolle slaapkamer met spijlenbed en hemel 

Gîte-les-Lançons_slaapkamer_Beatrix_Belvilla vakantiehuizen
Een vleugje Nederland in Frankrijk met Beatrix aan de muur