De top 4 meest romantische verblijven

Het is weer bijna Valentijnsdag en daarom hebben wij een leuke winactie voor jullie! De dag waarop je de liefde viert samen met je geliefde moet namelijk wel goed gevierd worden. Bij ons maak je nu kans op een romantisch verblijf voor 2 naar keuze. Kies voor een lekker knus verblijf midden in de natuur of een luxe verblijf met een jacuzzi. Zo verras jij jouw partner met een perfect weekendje weg of misschien zelfs nog wel wat langer. Laat je inspireren door deze 4 romantische verblijven of lees direct! hoe je meedoet aan de Valentijnsdag winactie.

1. Boerenromantiek

Zoek samen de romantiek op in een oud boerderijtje vlak bij het bos in Bergen. Je hoeft je hier samen zeker niet te vervelen. Wandel zo over prachtige bospaden, breng een bezoek aan Bergen aan Zee of ga een dagje naar Amsterdam. Naast deze vele leuke activiteiten is het ook heerlijk om lekker binnen te blijven. Het verblijf biedt veel comfort door de privacy, knusse inrichting en moderne faciliteiten. Bereid in de prachtige keuken een heerlijk diner voor je lief of kijk samen gezellig op de bank een film. Verblijf jij hier samen met je Valentijn? 

Bekijk hier dit romantische vakantiehuis

De top 4 meest romantische verblijven

2. Een luxe Vlaamse schuur voor 2

Beleef samen een unieke belevenis in een prachtig gedecoreerd vakantiehuis. Je komt hier zeker samen helemaal tot rust in de jacuzzi of in een van de vele relaxruimtes binnen en buiten. Deze prachtige accommodatie ligt in de groene omgeving van de stad Alphen. Je kan hier al meteen van genieten in de grote tuin met een grote vijver. Ben je tijdens een verblijf graag op je privacy gesteld? Dan zit je in dit huis helemaal goed met de hoge groene schuttingen. Zie jij jezelf al samen met je partner genieten van wijntje in de jacuzzi? 

Bekijk hier deze romantische Vlaamse schuur

De top 4 meest romantische verblijven

3. Word weer verliefd in de pipowagen

Doe samen eens gek en verblijf in een pipowagen in Zeeland, Noord-Brabant. Wees niet bang: je bent in deze wagen voorzien van alle faciliteiten, goede isolatie en meer. Zo kan je bij het huisje gebruikmaken van een douche, wc, wastafel en ook nog eens van een hottub. Kom hier heerlijk tot rust in het warme water terwijl je gezellig bij praat of geniet van de stilte. Wees overdag lekker actief en wandel, fiets of rij paard door de omgeving. En kook samen gezellig in de pipowagen een heerlijke maaltijd, die je knus kan opeten aan de kleine tafel voor 2. Ga jij deze unieke ervaring beleven met je geliefde? 

Bekijk hier dit echte liefdesnest

De top 4 meest romantische verblijven

4. Een rooskleurig verblijf in een boerderij

In deze authentieke accommodatie vind je zeker romantiek voor jou en je partner. Het verblijf ligt naast de elfstedentochtroute, waardoor je een prachtig uitzicht hebt over IJsselmeer. Op het meer kunnen verschillende watersporten worden beoefend en rondom is het een prachtig gebied om door te fietsen. Je komt langs schattige Friese stadjes, zoals Hindeloopen en Stavoren. Na een koude dag buiten kan je binnen in dit verblijf perfect opwarmen door de vloerverwarming, whirlpool, douche en de infraroodsauna! Kom heerlijk tot rust en geniet van jullie tijd samen. 

Bekijk hier deze romantische boerderij

In welk verblijf denk jij met je partner te overnachten?

Denk je na de top 4 meest romantische verblijven gezien te hebben er aan om dit jaar 14 februari nog specialer te maken door op huwelijksreis te willen gaan? Belvilla biedt vele vakantiehuizen aan voor een onvergetelijke honeymoon. We hebben dan ook een speciale selectie gemaakt van de meest unieke, luxe en romantische vakantiehuizen waar je een huwelijksreis kan doorbrengen. Bekijk deze ook eens op onze website!

Actievoorwaarden Valentijnsdag winactie

 • Je kunt aan de actie deelnemen van 4 t/m 11 februari 2021
 • De winactie verloopt volledig via Instagram
 • Bij deelname aan de actie maak je kans op een Belvilla weekendje weg t.w.v €250,- naar eigen keuze!
 • De prijs wordt uitgereikt in de vorm van een cadeaubon t.w.v. €250,- met een geldigheid van 5 jaar vanaf datum van uitgifte
 • Het verblijf is voor maximaal 2 personen
 • De prijs is exclusief toeristenbelasting. Deze dien je ter plaatse te voldoen
 • Vervoer van en naar de accommodatie is voor eigen rekening
 • De prijs is niet inwisselbaar voor contanten
 • De prijs is op naam en niet overdraagbaar
 • De winnaar geeft toestemming om zijn of haar naam en eventueel foto’s of ervaringen van de genoten vakantie te gebruiken bij promotionele activiteiten van Belvilla
 • De winnaar wordt bekendgemaakt op vrijdag 12 februari op de Instagrampagina van Belvilla
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd
 • Belvilla mag gedurende de actieperiode de voorwaarden wijzigen

Bekijk hier alle vakantiehuizen in Nederland