Zie je het al voor je: ‘s ochtends duik je vanuit je bed zo het zwembad in en in de avond is het heerlijk om nog even pootje te baden, een vakantiehuis met zwembad is ideaal! Ontdek hier onze vakantiehuizen met de mooiste zwembaden.

Villa Benitachell Costa Blanca

Wauw! Vanuit dit zwembad, of ook wel een infinity pool genoemd, heb je wel een heel mooi uitzicht op de Middellandse Zee. Een groot voordeel is dat je vanuit de woonkamer zo het zwembad in kan lopen. Ideaal toch?

Villa Pomarance Toscane

Wil jij er met de hele familie even tussenuit? Kies dan voor dit vakantiehuis in Toscane voor 10 personen! Terwijl je ’s ochtends ontwaakt en even lekker ontbijt in het zonnetje, kun je vervolgens in dit royale zwembad even helemaal ontspannen.

Vakantiehuis Aartrijke West-Vlaanderen

Als je denkt dat je voor een mooi privézwembad naar Zuid-Europa af moet reizen, dan heb je het mis. Bij onze zuiderburen kun je namelijk ook prima je vakantie doorbrengen. Dobber op een hete zomerdag lekker op een luchtbedje in dit prachtige zwembad en rust vervolgens uit op één van de ligbedjes of op het houten vlonder.

Villa Le Luc Zuid-Franrijk

Bij dit vakantiehuis heb je twee vliegen in één klap! In de grote tuin heb je maar liefst twee verwarmde jacuzzi’s bij het zwembad, waardoor je volledig kunt ontspannen. Daarbij liggen er rondom het zwembad twee terrassen, waar je echt de gehele dag kunt vertoeven in de Franse zon!

Vakantiehuis Manzac Sur Vern Zuid-Frankrijk

Romantischer dan dit zwembad kan bijna niet! Het hartvormige zwembad is slechts 1.20 meter diep, waardoor je hier heerlijk samen kunt relaxen. En mocht je even niet willen zwemmen, dan kun je fijn bijkomen op de veranda met een goed glas Franse wijn!