Het programma Boer Zoekt Vrouw is niet voor niets zo populair. Het leven op de boerderij is namelijk hartstikke leuk! Niet alleen om vanaf de bank te bekijken, maar ook tijdens een vakantie. In deze blog laten we je kennismaken met 5 van onze vakantieboerderijen met dieren.

Belvilla vakantieboerderij NL-8111-08

Overnachten bij boer Frans en boerin Truus in Overijssel

Op deze plek ga je het echte boerenleven ervaren. Je ontbijtje kun je hier zelf bij elkaar sprokkelen. Je mag de koeien melken, eitjes rapen en fruit uit de moestuin oogsten. Kinderen kunnen zich uitleven met skelterraces, spelen in het stro en knuffelen met de kleine diertjes, terwijl jullie genieten van de rust, de ruimte en je luxe onderkomen met een grote privétuin.

Bekijk de vakantieboerderij hier

Belvilla vakantieboerderij DE-86989-21

Tussen de koeien, kalveren en paarden

Vlak bij het bekende stadje Steingarden ligt dit kleine paradijsje. Het vakantiehuis wordt omringd door een heel groot stuk land en ligt aan de bosrand. De koeien, kalfjes, paarden en katten lopen gewoon rondom de boerderij. Leuk toch, om je broodje kaas te delen met Klara de koe terwijl je geniet van het ochtendzonnetje? Voor de afwisseling kun je een bezoekje brengen aan Steingarden, waar regelmatig dorpsfeesten worden georganiseerd.

Bekijk de vakantieboerderij hier

Helpen op de hoeve

Midden in het hart van de Belgische Ardennen kunnen jullie het leven op een heuse hoeve ontdekken. Mochten jullie het leuk vinden; ze kunnen altijd een paar extra handjes gebruiken op de vakantieboerderij bij de verzorging van de dieren en op de eindeloze akkers. Vergeet de wandelschoenen ook niet mee te nemen, want in de directe omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. En in de winter kun je er zelfs langlaufen en rodelen!

Bekijk de vakantieboerderij hier

Hop, hop paard in galop

Deze 19e eeuwse kasteelhoeve is zowel ultra luxe als authentiek. Alle ingrediënten voor een ontspannen verblijf zijn aanwezig. Sauna, thuisbioscoop, luxe slaapkamers met allemaal een eigen badkamer, open haard, luxe keuken… Het is er allemaal! Bijzonder is dat deze hoeve ook fungeert als manege. Je wordt dus letterlijk wakker van zachtjes trappelende paardenvoetjes. Kinderen t/m 8 jaar kunnen hier ook een ritje maken op een van de shetlandpony’s.

Bekijk de vakantieboerderij hier

Belvilla Vakantieboerderij NL-7707-02

Rust, romantiek en paarden

Dit is een vakantiehuis dat alle leden van het reisgezelschap zal bekoren. Het huis zelf is voorzien van luxe voorzieningen als een infraroodsauna en een tuinkamer met bibliotheek en pooltafel. Voor paardenmeisjes (en jongens) is dit een paradijs. Er zijn namelijk pony’s die je mag verzorgen en berijden. Wil je liever een fiets bestijgen? Dat treft, want ook die staan tot je beschikking. Mooi, want dan kun je die prachtige omgeving van Hardenberg verkennen.

Bekijk de vakantieboerderij hier

Onze vakantieboerderijen met dieren

Lekker in de lente een weekendje genieten van het echte boerenleven of tijdens de zomer een paar weken op de boerderij. Smelt weg bij de pasgeboren kalfjes en lammetjes en kroel met konijnen, paarden en geitjes. Bij sommige boerderijen mag je zelfs meehelpen met het melken van de koeien! Bij Belvilla kan het allemaal! Bekijk ons uitgebreide aanbod en boek een vakantieboerderij met dieren, zodat ook de kinderen de vakantie van hun leven beleven!