Kinderwens komt uit

Wild-spotten_Veluwe_Make-A-Wish_Belvilla vakantiehuizen

Make-A-Wish organiseerde voor Claudia twee onvergetelijke dagen op de Veluwe

Wild spotten is één van de liefste wensen van Claudia, een meisje van dertien met een levensbedreigende ziekte. Speciaal voor haar organiseerde de Stichting Make-A-Wish Nederland – voorheen Doe een Wens – een weekendje op de Veluwe. Samen met haar familie en hartsvriendin bracht ze twee onvergetelijke dagen door. Belvilla mocht, samen met andere partners, een bijdrage leveren aan haar wensvervulling.

Safari, luxe en high tea

Claudia’s wens staat in het teken van safari, luxe en high tea. De verrassing is groot als Claudia op vrijdagochtend een roze limousine voor de school ziet. Nog groter is haar verbazing als haar ouders, broertjes en beste vriendin Anita uitstappen. Ze komen Claudia ophalen en rijden samen naar de Veluwe. Het doel is om Claudia dit weekend in de watten te leggen en haar lang gekoesterde wens van een safari in vervulling te laten gaan. Het wildseizoen is in volle gang, dus dat zit wel goed! De boswachter staat Claudia en consorten op te wachten met twee stoere terreinwagens. Ze gaan op pad en komen op de mooiste plekjes. De prachtige natuur, de stilte en de zonsondergang maken grote indruk, evenals de gespotte reeën en moeflonschapen.

limousine_Claudia_Make-A-Wish_Belvilla vakantiehuizen

Claudia is helemaal verrast door de roze limousine die haar oppikt bij school

Wild-spotten_Veluwe_Make-A-Wish_Belvilla vakantiehuizen

Ze spotten reeën en moeflonschapen

Voorbereidingen in het vakantiehuis

Terwijl het gezelschap wild spot, is een team al bezig in vakantiewoning ’t Grootenhuis om verdere voorbereidingen te treffen. Zo versieren de vrijwilligers van Stichting Make-A-Wish het vakantiehuis in de lievelingskleur van Claudia, lichtblauw, en leggen ze kleine verrassingen neer. Ook arriveert de thuiskok die in het vakantiehuis een heerlijke viergangenmaaltijd zal bereiden.

't Grootenhuis Olst Make-A-Wish Belvilla vakantiehuizen

Vakantiewoning ‘t Grootenhuis in Olst verwelkomt Claudia en consorten

Verrassingen Make-A-Wish Belvilla vakantiehuizen

Overal lichtblauwe versiering en zelfs cadeautjes in stijl

cadeautjes Make-A-Wish Belvilla vakantiehuizen

Ook op de bedden van Claudia’s broers liggen cadeautjes klaar

thuiskok Make-A-Wish Belvilla vakantiehuizen

De voorbereidingen in de keuken zijn al in volle gang

menu thuiskok Make-A-Wish Belvilla vakantiehuizen

De thuiskok zorgt voor een heerlijk viergangendiner

Een brede lach

Als Claudia aankomt, verlichten kaarsen het pad naar de woning en brandt het vuur in de buitenhaard. Het ruikt al heerlijk en Claudia begint te stralen bij het zien van alle lichtblauwe versiering. Vooral de lichtblauwe eettafelstoelen vindt ze prachtig! Ze matchen heel toevallig perfect, terwijl ze toch echt behoren tot het gebruikelijke meubilair van het vakantiehuis. Claudia’s lach wordt nog breder als ze ’t Grootenhuis verder verkent. Een mega groot bubbelbad, een sauna en cadeautjes op de bedden; dit weekend kan niet meer stuk! Natuurlijk proberen ze de wellnessvoorzieningen uit. Vooral het ‘disco zwemmen’ met de lampen in het bad blijkt bijzonder. Claudia’s broer test ondertussen de sauna.

buitenhaard 't Grootenhuis Olst Make-A-Wish Belvilla vakantiehuizen

De buitenhaard brandt al als Claudia arriveert bij het vakantiehuis

't Grootenhuis eetkamer Make-A-Wish Belvilla vakantiehuizen

Toevallig zijn de eetkamerstoelen in Claudia’s lievelingskleur: lichtblauw

't Grootenhuis Olst Claudia Make-A-Wish Belvilla vakantiehuizen

Een stralende lach op Claudia’s gezicht als ze ‘t Grootenhuis verkent

't Grootenhuis Olst zwembad jacuzzi Make-A-Wish Belvilla vakantiehuizen

Het vakantiehuis heeft een mega groot bubbelbad waarin je zelfs kan disco zwemmen

Nog meer verrassingen

De volgende ochtend gaan de verrassingen verder. Na een heerlijk ontbijt in het vakantiehuis vertrekt het gezelschap met luxe vervoer naar een high-tea-workshop. Ze maken zelf vier hartige en vier zoete hapjes die ze natuurlijk mogen proeven onder het genot van vele kopjes thee. Dan komt het wensweekend ten einde. Opnieuw pikt een luxe limousine ze op en brengt ze ten slotte naar huis. Claudia, haar familie en hartsvriendin Anita hebben genoten!

luxe vervoer Claudia Make-A-Wish Belvilla vakantiehuizen

De volgende ochtend mag Claudia weer in een luxe auto plaatsnemen

workshop high tea Make-A-Wish Belvilla vakantiehuizen

Tijdens een workshop leren ze de fijne kneepjes van een high tea

Stichting Make-A-Wish Nederland

De wens van Claudia is één van de vele kinderwensen die de Stichting Make-A-Wish Nederland in vervulling heeft laten gaan. Vrijwilligers van de stichting – de wensvervullers – proberen kinderen met een levensbedreigende ziekte en hun familie een onvergetelijke dag of dagen te bieden. Wij vonden het erg bijzonder om als Belvilla ons steentje hieraan bij te dragen. Wil je ook een steentje bijdragen aan de Stichting Make-A-Wish Nederland?