Franse vakantievilla voor zakenreis

FR-40200-13_Mimizan Villa_ontspannen met collega's_Belvilla vakantiehuizen

Ook een moment van ontspanning hoort bij een zakenreis

Voor een studiereis naar Bordeaux zocht VAB-magazine (vergelijkbaar met het Nederlandse magazine Kampioen van de ANWB) een verblijf in de buurt van Bordeaux waar het toch rustig genoeg is om ook ’s avonds wat uit te blazen. Ze vonden wat ze zochten in Mimizan Villa in Pontenx-Les-Forges, een ruime vakantievilla met vier slaapkamers, twee badkamers en een ruime woonruimte. Perfect voor gezinnen, maar dus ook voor zakelijke reizen.

Samen met voldoende privacy

“We zochten een huis dat groot genoeg was om vier collega’s met hun partners te laten verblijven. Je wilt goed kunnen samen werken, maar je wilt ook op sommige momenten voldoende privacy. Mimizan Villa was groot genoeg en toch nog steeds gezellig. Ideaal om beide wensen te verzoenen. De bakker ligt op wandelafstand, dus ’s morgens genoten we van verse croissants en baguettes. Terwijl de collega’s op een klein uur in hartje Bordeaux waren voor het werk, konden de partners op een kwartiertje rijden al een frisse neus halen aan de kust of genieten van de grote tuin. Het was begin mei nog een beetje te fris om in het zwembad te duiken, maar de temperatuur op het ruime terras was alvast zalig. ’s Avonds was er de mogelijkheid om uitgebreid te kokerellen in de gerieflijke keuken en nadien keken we samen een filmpje in de grote living. Voor de vrije momenten ligt de Dune Du Pyla vlakbij en ook het gezellige Arcachon waar je heerlijke oesters kunt slurpen, is maar eventjes rijden. Werk en vrije tijd combineren lukte prima, en dat was net wat we zochten!”

FR-40200-13_Mimizan Villa_vergaderen aan het zwembad_Belvilla vakantiehuizen

Dat is nog eens fijn vergaderen, met je voeten in het privézwembad!

FR-40200-13_Mimizan Villa_uitgebreid kokkerellen in de gerieflijke keuken_Belvilla vakantiehuizen

Wie van je collega’s blijkt een topkok te zijn?

FR-40200-13_Mimizan Villa_proosten op geslaagde zakenreis_Belvilla vakantiehuizen

Een proost op de geslaagde studiereis in de Franse villa

Zakelijk verblijven in een vakantiehuis

Je ziet het, ook voor een zakenreis kun je een vakantiehuis huren! Wanneer je met collega’s op reis gaat, zal je over het algemeen wat meer privacy wensen, dan wanneer je met je gezin vakantie viert. Op de website van Belvilla kun je heel gemakkelijk vakantiehuizen selecteren op basis van een minimum aantal slaapkamers, waardoor je altijd een plek hebt om je even terug te trekken.

Vind je het belangrijk om tijdens je zakelijke verblijf internettoegang te hebben? Selecteer dan bij ‘faciliteiten’ het zoekcriterium wifi en je krijgt een selectie van vakantiehuizen met wifi. Voor extra uitgebreide faciliteiten voor een zakelijk verblijf heeft Belvilla zelfs een selectie van Belvilla Business huizen. Wist je dat vergaderingen en brainstorms op een inspirerende locatie ook de meest originele ideeën aanwakkeren? De Belvilla Business huizen zijn vakantiehuizen met vergaderruimte waar je in overleg met de eigenaar vaak zakelijke extra’s kan afstemmen, zoals catering en gebruik van audiovisuele middelen. Ook voor een personeelsuitje, productpresentatie, seminar of ‘hutje-op-de-hei’-sessie kun je prima terecht in een vakantiehuis van Belvilla.

Ben je zelf al eens op zakenreis in een vakantiehuis verbleven? Hoe waren je ervaringen?