De eindredactie van Flair op het balkon van De Blokhut_Belvilla vakantiehuizen_2

De eindredactie van Flair op het balkon van vakantiehuis De Blokhut

Zakelijk verblijven in een  vakantiehuis

Zeven redactiedames van Flair brachten een teamuitje door in vakantiewoning De Blokhut, een boshuis in Brasschaat. Ze gingen er even tussenuit om inspiratie op te doen en kwamen vol nieuwe ideeën terug op de redactie. Het was niet alleen gezellig. Er werd ook hard gewerkt. Fijn dus dat het vakantiehuis wifi heeft. Benieuwd naar hun ervaring? Ze delen het met je!

Flair: “Ideaal om nieuwe ideeën te sprokkelen”

De dames lieten bij terugkomst het volgende weten: “Wat is er beter voor de teamspirit op het werk dan een gezellig uitje met de collega’s? Wij, het eindredactieteam van Flair, dachten daar nét zo over en verbleven twee dagen in De Blokhut in Brasschaat: een charmant houten huis gelegen in een prachtig stukje natuur. De frisse lucht, de indrukwekkende omgeving en het aangename gezelschap waren ideaal om nieuwe ideeën te sprokkelen voor ons magazine en onze site. Hoewel wij er verbleven om zakelijke redenen, lijkt dit vakantiehuisje ons ook uitermate geschikte om te logeren met kinderen. Niet alleen wegens het houten speelhuisje in de tuin. De tuin van De Blokhut gaat naadloos over in het bos: een speelparadijs voor de kleintjes. Wie rust zoekt, is hier dus op zijn plek. En als die rust op den duur wat moest beginnen te vervelen, ben je op een kwartier rijden in het bruisende Antwerpen city!”

Vakantiehuis voor zakelijk gebruik

Je ziet het, vakantiehuizen kunnen ook erg geschikt zijn voor een zakelijk uitstapje. Dus ben je op zoek naar een inspirerende locatie voor een brainstorm, vergadering, teambuilding, cursus, training of productpresentatie? Kijk dan eens bij onze ‘Business Belvilla’s‘. Dat zijn vakantiehuizen met extra faciliteiten voor zakelijke bijeenkomsten, zoals een vergaderruimte, wifi en soms ook mogelijkheid tot catering.

Chalet De Blokhut in de bossen van Brasschaat_Belvilla vakantiehuizen

Chalet De Blokhut ligt heerlijk in de bossen en toch vlakbij Antwerpen

De eindredactie van Flair druk aan het werk in chalet De Blokhut_Belvilla vakantiehuizen

Tijdens het teamuitje van Flair wordt ook hard gewerkt!

Frisse neus halen op het overdekte terras van vakantiewoning De Blokhut_Belvilla vakantiehuizen

Deze Flair-dames halen even een frisse neus op het overdekte terras van De Blokhut

Een speelparadijs voor kinderen in boshuis De Blokhut_Belvilla vakantiehuizen

Voor een teamuitje is dit vakantiehuis zeer geschikt, maar ook kinderen kunnen zich prima vermaken in dit speelparadijs, aldus Flair