Voor een bijzondere vakantie dicht bij huis is deze smaakvol ingerichte boerderij in Noord-Brabant jouw ideale vakantiehuis. Hier verblijf je namelijk op een heuse alpacafarm en kun je overnachten tussen de pluizige alpaca’s. Dat is pas origineel verblijven in Nederland!

Alpacaboerderij Vorstenbosch

Je hoeft maar naar een alpaca te kijken en je bent verkocht. De lieve dieren komen van origine uit Zuid-Amerika en zijn familie van de kameelachtigen. De alpacafarm in het Brabantse dorp Vorstenbosch is een professionele boerderij waar alpaca’s worden gefokt. In de vakantiewoning op de ranch word je fijn wakker met het uitzicht op de dieren. Dat is toch een droom die werkelijkheid wordt, overnachten tussen de alpaca’s? Door de vrolijke uitstraling van de alpaca’s stap je gegarandeerd met een zonnig humeurtje uit bed. In de lente zijn verschillende merries drachtig, dus misschien ben je zelfs getuige bij de geboorte van een mini alpaca!

Overnachten tussen de alpaca’s

Op de alpacafarm logeer je bij de boer in de bossen van natuurgebied De Maashorst en de Bedafse Bergen. Bij de inrichting van de woning is goed nagedacht over de juiste combinatie tussen stijl en eenvoud. De authentieke houtkachel geeft het huis extra sfeer en warmte. Het verblijf is gelegen op de ideale locatie voor kinderen om zich te vermaken of om een heerlijke wandeling te maken met de hond. Voor de fietsliefhebbers zijn er volop mogelijkheden voor fietsverhuur in de omgeving. Ontdek je de prachtige omgeving liever met je eigen fiets? Deze kan veilig gestald worden in het schuurtje!

Alpaca meet & greet en wandelingen

Tijdens een alpaca meet & greet ga je met de boer mee naar de weides of het binnenverblijf en mag je de dieren uitgebreid aaien. Een beetje geduld en ze eten zelfs uit je hand. Of maak je liever een wandeling met de lieve beestjes? Een unieke ervaring voor jong en oud! Tijdens de wandeltocht maak je af en toe een korte stop waarbij de boer je alle leuke weetjes over de dieren vertelt. Natuurlijk krijg je ook genoeg tijd voor het maken van vele foto’s! Na een dag vol indrukken is het heerlijk bijkomen met een hapje en een drankje in De Alpacabar.

Uitstapjes vanuit je vakantiehuis

In de omgeving van de alpacaboerderij is van alles te beleven voor jong en oud! Door de prachtige natuur raak je zeker niet uitgekeken. Maar ook voor een ontspannen dagje in de sauna of een heerlijk diner rij je gemakkelijk naar dichtbijgelegen plaatsen als Mill, Uden en ’s Hertogenbosch. Ook aan activiteiten voor kinderen geen gebrek. Zij kunnen zich uren vermaken op de Hullie speelboerderij, bowlen bij de Vrije Teugel of zwemmen en schaatsen in het Sportiom. Met wie wil jij overnachten tussen de alpaca’s?

Bekijk dit vakantiehuis