Voor de vele liefhebbers van Married at first sight is het natuurlijk fantastisch om de  locatie waar de TV opnames hebben plaatsgevonden in het echt te bezoeken. Veel fans van het programma zullen dit huis daarom direct herkennen als het verblijf tijdens het koppelsweekend van Married at first sight! Er is geen spoor meer te vinden van de filmcrew, visagie, presentatoren en de inmiddels helaas allemaal gescheiden stellen, maar je kunt nu wel zelf in dit schitterende huis overnachten. In deze blog vertel ik je meer over La Maison Douce.

Verblijf in een authentieke vlaamse schuur

Zoals vele op televisie hebben kunnen zien bevindt zich binnen in deze schuur een prachtige en zeer unieke woning. Wanneer je door de antieke houten ‘Ibiza Style’ deuren binnenkomt, waan je je gelijk in een andere tijd. Elk hoekje van dit huis is prachtig in detail afgewerkt en het geheel is stijlvol ingericht. De woning is van alle gemakken voorzien. Zo zijn er meerdere jacuzzi’s, loungeruimtes en een grote BBQ. In de grote moderne keuken kunnen heerlijke maaltijden worden bereid en aan de lange houten tafel kan na het diner nog gezellig worden nageborreld. Je kunt de borrel natuurlijk ook mee naar buiten nemen en op het overdekte terras tot in de late uurtjes heerlijk loungen en chillen.

La Grande Maison Douce

Je kunt hier niet alleen met je eigen gezin genieten maar zelfs met de hele familie, want direct naast La Maison Douce vind je: La Grande Maison Douce! Deze 2 huizen zijn gemakkelijk samen te huren. Ook dit huis is prachtig ingericht, tot in de puntjes verzorgd en biedt alles wat je je maar kunt wensen: grote slaapkamers, schitterende badkamers en zelfs een binnenzwembad. Buiten in de tuin is een ‘jeu de boule baan’ voor de liefhebbers, waar je onder het toeziend oog van de vriendelijke Schotse Hooglanders een balletje kunt gooien.
Een leuk feitje: Er is door Married at first sight niet alleen gefilmd in één huis maar in allebei! Wil je het even terugkijken? Dat kan! Klik hier

Op ontdekking in de omgeving

Dit unieke huis ligt in Alphen, Noord Brabant, een omgeving waar genoeg te doen is voor een dagje uit. Uiteraard zijn we op dit moment nog afhankelijk van de restricties die gelden vanwege de corona pandemie, maar ga bijvoorbeeld eens naar Breda. De mooie binnenstad heeft genoeg te bieden, zoals vele restaurants, terrassen en winkels. Een garantie voor een geslaagde dag. Of ga naar ‘s-Hertogenbosch en proef de enige echte Bossche bol! Attractiepark de Efteling en dierenpark De Beekse Bergen zijn niet ver hier vandaan en zeker ook een bezoekje waard, maar je kunt ook dichter bij huis blijven. Vlakbij La Maison Douce ligt een recreatieplas genaamd t’ Zand waar in de zomer gezwommen en gespeeld kan worden. In de winterperiode ligt er met een beetje geluk ijs op en kan je er zelfs schaatsen en sleeën! Ik ben er echter van overtuigd dat ook in de lockdown dit heerlijke huis zelf voldoende te bieden heeft om je prima te vermaken.


Is La Maison Douce iets voor jou?

Zie jij jezelf wel in deze woning verblijven en wil je zelf de Married at First Sight belevenis ervaren in plaats van op TV? Twijfel dan niet en boek het schitterende La Maison Douce en/of La Grande Maison Douce bij Belvilla!