Op vakantie gaan is leuk, maar het organiseren van een vakantie met het hele gezin kan nogal een uitdaging zijn. Vind maar eens een vakantiebestemming waar zowel vader, moeder als kinderen van verschillende leeftijden het naar hun zin hebben. Een vakantie met tieners of pubers is helemaal lastig, zij hebben natuurlijk hun eigen voorkeuren. Daarom hebben wij een aantal leuke vakantiebestemmingen op een rij gezet waarbij het hele gezin zich gegarandeerd gaat vermaken!

De Belgische kust

Een vakantie naar de Belgische kust brengt veel voordelen met zich mee. Deze kust is namelijk erg dichtbij waardoor je niet ver hoeft te reizen. Vooral met jonge kinderen kan dit ideaal zijn, zodat je niet lang onderweg bent in het vliegtuig. Ook voor oudere kinderen en ouders is er genoeg te beleven. De Belgische kust beschikt bijvoorbeeld over lange zandstranden en heeft een ideale ligging om de prachtige steden Brugge en Gent te bezoeken. Daarnaast kunnen de oudste kinderen voor het nachtleven Blankenberge en Knokke opzoeken.

Bekijk hier het aanbod vakantiehuizen in de Belgische kust

Costa de Lisboa

De kust rondom Lissabon is de perfecte uitvalbasis om deze prachtige stad te verkennen. Terwijl je met het hele gezin geniet van de heerlijke zandstranden en schitterende baaien heb je de mogelijkheid om de veelzijdige hoofdstad van Portugal te ontdekken, namelijk Lissabon. De stad biedt voor ieder wat wils. Zo kun je het grootste aquarium van Europa bezoeken, winkelen en de vele historische gebouwen bezoeken. Daarnaast kun je in Lissabon ook het stadion van Benfica bezoeken. Deze combinatie van een grote stad en de vele stranden hier vlakbij bieden veel mogelijkheden voor een vakantie met het hele gezin.

Bekijk hier het aanbod vakantiehuizen in Costa de Lisboa

Istrië

Istrië biedt meer dan alleen zon, zee en strand. Er zijn genoeg activiteiten te doen die voor elk gezinslid leuk zullen zijn. Bezoek bijvoorbeeld de prachtige Plitvice meren in het binnenland of ontdek de onderwaterwereld door te gaan snorkelen. Daarnaast beschikt Istrië over mooie, culturele steden zoals Porec en Umag die ook zeker het bezoeken waard zijn. Kortom, Istrië biedt veel mogelijkheden en is een ideale vakantiebestemming voor het gezin.

Bekijk hier het aanbod vakantiehuizen in Istrië

Costa de Valencia

Valencia is een veelzijdige stad waardoor het de perfecte vakantiebestemming is om met het hele gezin naar toe te gaan. De stad biedt voor ieder gezinslid iets leuks. Het is namelijk een stad vol cultuur en geschiedenis dankzij de vele monumenten en gebouwen zoals Ciudad de las Artes y Sciencias. Daarnaast heeft Valencia een bruisend uitgaansleven waardoor er in de zomer veel feesten te vinden zijn. Dit kan erg leuk zijn voor de kinderen. Valencia is tevens een stad waar veel winkelcentra te vinden zijn én het waar het stadion van Valencia CF gevestigd is. Dus zowel voor de kledingliefhebber als de voetbalfans valt er genoeg te beleven in deze stad. Als laatste beschikt de stad over een mooi, lang strand wat de vakantie voor het gezin compleet maakt!

Bekijk hier het aanbod vakantiehuizen vlak bij Valencia