De maand juni is een fijne reistijd voor vele vakantiebestemmingen. In ons eigen kikkerlandje is het goed vertoeven met aangename temperaturen en in Zuid-Europa beleef je een onbezorgde zonvakantie. Voor zowel grote groepen, gezinnen met kinderen als koppels hebben we prachtige vakantiehuizen in het aanbod. Wij hebben de grootste voordelen van een vakantie in juni op een rijtje gezet.

1. Vakantie in juni is relatief goedkoop

Meer vakantie voor minder geld. Dat klinkt ons als muziek in de oren! Daarom is een vakantie in juni puur genieten. Het hoogseizoen loopt – overlappend met de schoolvakantie – van 1 juli tot en met 31 augustus. Tijdens een vakantie in juni geniet je dus in het laagseizoen en profiteer je van zachtere huurprijzen. Wil je in juni extra voordelig op vakantie? Kies dan voor een last minute vakantie bij Belvilla.

2. Toch alvast bruinen en vitamine D slurpen

Typisch Nederlands: schaamteloos klagen over het weer… Het is koud, nat en er is te weinig zon. Klikt dit je stiekem een beetje bekend in de oren? Houd dan in gedachte dat we het eigenlijk helemaal niet zo slecht treffen. In juni komt het zonnetje steeds vaker tevoorschijn en worden onze gezichten mooi bruin gekleurd. Tijdens een vakantie dicht bij huis is het heerlijk genieten in de buitenlucht. Wil jij toch wat meer zekerheid en genieten van warme temperaturen? Duik dan eens in ons aanbod in Zuid-Europa, want in Portugal, Spanje of Italië kun je al een boost vitamine D opdoen in juni!

3. Het is rustiger op je vakantiebestemming

Ontsnap aan de drukke mensenmassa’s en hordes toeristen. Wanneer je kiest voor een vakantie in juni, is het nog een stuk rustiger op je vakantiebestemming. En dat kan erg prettig zijn! Niet in de rij staan bij het halen van een ijsje, voldoende vrije plekjes op het terras en natuurlijk veel minder files in het verkeer. Wees de drukte voor en kies voor een vakantie in juni!

4. Extra vrije dagen met Pinksteren

Wist je dat Pinksteren dit jaar op zondag 9 juni en maandag 10 juni valt? Door deze extra vrije dag is dit het ideale moment om er even tussenuit te gaan. Ontsnap aan de drukte van thuis en vier Pinksteren in een Belvilla in Nederland of omliggende landen. Heb je Duitsland, België, Luxemburg of Denemarken al in overweging genomen? Door niet al te ver weg te gaan, ben je niet zo gek veel tijd kwijt aan het reizen en is het optimaal genieten van de vrije dagen.

5. Je hebt iets om naar uit te kijken

Staan de ingepakte koffers al klaar? Voor je het weet is het zover. Je welverdiende vakantie in juni staat voor de deur. Terwijl je collega’s en vrienden zich opsluiten op kantoor, zit jij met je bips in het warme zand of geniet je van een spetterende stedentrip!

Heb je al een bestemming voor je vakantie in juni kunnen kiezen? Waar je ook naar toe gaat, in je favoriete Belvilla wordt het puur genieten!

Bekijk onze vakantiehuizen