Over een aantal weken staat de herfst alweer voor de deur en dat betekent dat de jaarlijkse uitjes vaak ook weer gepland worden. De grote vraag is toch ieder jaar weer waar jullie dit jaar naartoe gaan. Wordt het een actieve vakantie in de Ardennen? Een rustig weekendje weg aan de Nederlandse kust of zoeken jullie het graag wat verder weg op? Want er is toch niets fijner dan er samen met je vriendengroep of familieleden gezellig tussenuit te gaan?

Ontdek samen de Ardennen

De Ardennen staat met stip op nummer één als het gaat om een groepsvakantie. In deze Belgische regio valt zoveel te beleven, dat jullie je geen moment vervelen. Kom bij in de sauna van het vakantiehuis, ontdek de omgeving per mountainbike of maak eindeloze wandelingen door de bossen. Een echt Belgisch pintje mag hier natuurlijk ook niet ontbreken.

Ontspannen in de Eifel of het Sauerland?

Wist je dat er in Duitsland ook genoeg te beleven valt voor groepen? Tijdens de herfst kleurt de natuur hier prachtig, waardoor het heerlijk is om door de natuurgebieden van de Eifel of het Sauerland te wandelen en te fietsen. Maar ook als je ervan houdt om steden en dorpen te ontdekken, zit je in Duitsland goed. Bij thuiskomst is er natuurlijk niets fijner dan aan de lange eettafel spelletjes te spelen of op te wamen bij de open haard.

Verblijf aan de Nederlandse kust

Aan de Nederlandse kust zijn er genoeg groepshuizen te vinden, waar je zowel met vrienden als familieleden kunt verblijven. Wat dacht je bijvoorbeeld van een luxe vakantiehuis in Noord-Holland of een gezellig vakantiehuis in Zeeland? Natuurlijk zijn er in Nederland nog veel meer leuke plekken te ontdekken als je op zoek bent naar een groepshuis. Maak bijvoorbeeld eindeloze fietstochten door Drenthe of ontdek de Veluwe.

Samen naar het zonnige Zuid-Europa?

Willen jullie de kou nog even niet voelen en de zomer een beetje verlengen? Plan dan een weekendje of midweek naar Zuid-Frankrijk. Over het algemeen zijn de temperaturen hier rond oktober nog prima, waardoor jullie lekker buiten kunnen zitten of een fantastische strandwandeling kunnen maken.

Skiën of wandelen in Oostenrijk

Wil jij er nog niet tussenuit met de herfst, maar staan jullie als vriendengroep te popelen om op wintersportvakantie te gaan? Kies dan eens voor Oostenrijk. De après-ski, de grote groepshuizen en de beste afdalingen, maken jullie vakantie compleet. Maar ook als je er samen in de herfst nog een weekje op uit wilt, is Oostenrijk een leuke bestemming. Ontdek de mooiste wandelroutes of maak een ritje in de rodelbaan!

Alle groepshuizen