De herfst zit er natuurlijk weer aan te komen, maar misschien kijk jij ook al wel weer uit naar de winter. Lekkere warme chocolademelk drinken, met een dekentje op de bank kruipen of misschien wel op de latten van de piste af. Of je nu thuis blijft of de winter deels ergens anders doorbrengt, met kerst en oud en nieuw blijft de winter een periode van gezelligheid. Met onderstaande tips kom jij alvast in de winterse sferen in de herfst.

Tijd voor een filmpje

In de herfst kan het weer nog weleens tegenvallen. Hoe lekker is het dan om vanuit je bed of vanaf de bank een filmpje te kijken? The Polar Express, Frozen of een klassieker als Home Alone. Binnen de kortste keren zit jij helemaal in de winterse sferen en kan je niet wachten tot de eerste sneeuw gaat vallen.

Heerlijke gerechten

Er zijn natuurlijk gerechten die je alleen in de winter eet. Denk bijvoorbeeld aan stamppot en stoofvlees, maar ook apfelstrudel en stoofpeertjes eet je vooral wanneer het koud is. Deze gerechten kan je natuurlijk ook gewoon in het najaar maken. Het is ineens een stuk minder erg dat het buiten regent als je zelf met een heerlijk toetje in een warm huis zit.

Op zoek naar de perfecte outfit

Ga je deze winter op wintersport? Je moet natuurlijk wel fashionable van de piste af kunnen! Ga met het hele gezin op zoek naar de perfecte outfit en je hebt meteen een leuk dagje uit. Combineer dit dan ook nog met de heerlijke, winterse gerechten van hierboven en je voelt de temperaturen omlaag gaan.

Nog even oefenen

Wanneer je dan de perfecte outfit eindelijk gevonden hebt, wil je deze natuurlijk ook meteen even uitproberen. Gelukkig zijn er in Nederland indoorskibanen. Zo kan jij voor je vakantie nog even oefenen, om vervolgens op bestemming in een keer zonder kleerscheuren beneden te komen.

Wie houdt er nou niet van spelletjes?

De winter is natuurlijk ook een heel erg gezellige periode, die door kerst en oud en nieuw ook in het teken van familie staat. Deze momentjes kan je natuurlijk ook al eerder creëren. Wat dacht je van een spellenavondje? Monopoly, Kolonisten van Catan of 30 Seconds. Er zijn genoeg familiespellen om een aantal avondjes te vullen.

Bekijk ons wintersportaanbod