#eerstehomefluencerboekingiseenfeit

Casa Krullenbol, een jong gezin bestaande uit Shanti, Ronald en hun twee kids hebben voor ons een vakantiehuis aan de kust getest. Vrijwel dagelijks deelt Shanti mooie beelden en verhalen over haar leven als moeder, travelchick en onderneemster. Ze heeft een webshop voor interieur- en lifestyle-artikelen en er zijn plannen om binnenkort met haar gezin voor een aantal maanden naar Bali te verhuizen.

Voor Belvilla reisde het gezin van goedlachse krullenbollen af naar het gezellige Noord-Hollandse plaatsje Groet, omgeven door zee, duin, bos, dijk en polder. Daar verbleven ze een heerlijk weekend in een luxe gerestaureerde boerderij uit de 18e eeuw. In de omgeving vind je verschillende winkeltjes en restaurants en je fietst binnen 10 minuten naar het kindvriendelijke familiestrand Hargen aan Zee. Shanti en haar gezin bezochten een sfeervol ingerichte strandtent, de populaire klimduin in Schoorl en samen vonden ze alle kabouters die verstopt zijn langs het grappige Kabouterpad. Ze werden letterlijk verliefd op deze prachtige vakantiewoning en boden hun volgers een kortingscode aan om dit ontspannen gevoel zelf te ervaren. Bekijk hier de beelden en begrijp waarom! 

De allereerste HOMEfluencer boeking!

Bijzonder aan dit verblijf is dat dit de eerste influencer is die in een homefluencer huis verbleef. Ik zie je denken, wat is een homefluencer nou weer? Dat zullen we uitleggen. Wij ontvangen met enige regelmaat aanvragen van influencers die graag in een van onze Belvilla vakantiehuizen willen verblijven om deze bij hun volgers bekend te maken. Bij elke geschikte aanvraag moesten wij weer op zoek in ons ruime portfolio aan vakantiehuizen naar een huis dat bij deze influencer paste. Hadden we een huis gevonden dan moesten we uiteraard nog even bij de huiseigenaar navragen of deze open stond voor de extra promotie. Dit kan anders dachten wij! We zijn een lijst gaan samenstellen van enthousiaste huiseigenaren die hun huis graag openstellen voor de extra promotie die influencers brengen, waardoor we de vraag en het aanbod makkelijk en snel aan elkaar kunnen koppelen.

Zo geschiedde ook deze keer. Shanti wilde voor ons deze prachtige boerderij testen en onze gastvrije huiseigenaar wilde graag en met trots zijn vakantieverblijf laten zien aan de rest van Nederland.

Ben jij, als huiseigenaar van Belvilla, ook enthousiast geworden? Meld je nu aan als HOMEfluencer via ons PR team.

Heb jij geen eigen vakantiehuis maar wil je ook zo’n heerlijk vakantiehuis voor een weekend of week? Check dan onze website